Реклама

Apple визнали, що зарядка MagSafe Duo повільна

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple визнали, що зарядка MagSafe Duo повільна. І навіть повільніша за звичайну MagSafe. При цьому для ефективного використання MagSafe Duo вам потрібно заплатити 178 доларів.

На цьому тижні Apple підтвердила, що бездротовий зарядний пристрій MagSafe Duo заряджає мобільні пристрій з меншою швидкістю, ніж звичайний зарядний пристрій MagSafe.

Марк Гурман (Mark Gurman) з Bloomberg підтвердив, що MagSafe Duo Charger забезпечує бездротову зарядку максимальною потужністю до до 14 Вт. Точніше, якщо ви використовуєте адаптер USB-C потужністю 20 Вт, то MagSafe Duo Charger забезпечить бездротову зарядку потужністю всього 11 Вт. Якщо ви використовуєте адаптер потужністю 27 Вт або вище, ви можете отримати максимальну потужність 14 Вт.

Це трохи розчаровує, враховуючи, що звичайний зарядний пристрій Apple MagSafe, яке коштує 39 доларів, заряджає смартфони iPhone 12 при потужності 15 Вт, а у випадку з iPhone 12 mini потужність складає 12 Вт.

Бездротове зарядний пристрій MagSafe Duo доступно за ціною 129 доларів і може одночасно заряджати iPhone і Apple Watch. При покупці зарядного пристрою MagSafe Duo ви отримаєте тільки зарядний пристрій і кабель з роз'ємами USB-C і Lightning. Отже, вам необхідно купити окремий адаптер для зарядки, якщо у вас його немає.

Apple рекомендує адаптер потужністю 20 Вт для вихідної потужності 11 Вт або блок живлення потужністю 27 Вт або вище для вихідної потужності 14 Вт. При цьому у Apple є 30-ватна зарядний за ціною 49 доларів. Тобто для ефективного використання MagSafe Duo вам потрібно заплатити 178 доларів.

Читайте також: Компанію Apple обікрали на 6,6 млн доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google додає в пошукову видачу відео з Instagram та TikTok

Видання TechCrunch повідомило, що Google додає в пошукову видачу відео з Instagram та TikTok . На даний момент вони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -