Реклама

Apple Watch 7 отримав секретний бездротовий модуль, яким ви не зможете користуватися

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Чи буде Apple використовувати USB-C для iPhone, або він перейде безпосередньо на пристрої без порту? Це велике питання, яке зараз хвилює багаттьох людей, і немає однозначної відповіді. Але Apple Watch 7 може запропонувати кілька підказок щодо того, що Apple має в своєму рукаві. Для прикладу, Apple Watch 7 отримав секретний бездротовий модуль, яким ви не зможете користуватися.

Згідно з поданням FCC , Apple Watch 7 має модуль 60,5 ГГц для бездротового зв'язку з секретною док -станцією. На жаль, це не те, що зможуть використовувати власники Apple Watch 7.

У Apple Watch завжди був прихований діагностичний порт, який заборонений для користувачів. Незрозуміло, чи цього разу Apple відмовилася від цього фізичного порту, але, схоже, зараз є бездротова опція. Імовірно, секретна док -станція покликана трохи полегшити людям у Genius Bar вирішення будь -яких проблем.

Ідея безпортового iPhone не нова. Були чутки, що Apple може випустити телефон без порту разом з iPhone 13 , тоді як деякі особи, які розкривають дані, стверджують, що план Apple-перейти від Lightning до безпортового без будь-якого проміжку .

Очевидно, що з телефонами без порту мають бути проблеми, оскільки порт Lightning або USB-C є основним способом як заряджання акумулятора, так і передачі великої кількості даних. Відсутність порту означає, що має бути бездротове рішення, а в ідеалі - таке ж надійне, як і дротове з'єднання.

Apple вже має рішення для зарядки без порту у вигляді MagSafe , хоча зараз воно обмежене швидкістю зарядки 12 Вт. Модуль бездротового діагностування на Apple Watch 7 свідчить про те, що передача даних також не буде викликати занепокоєння.

Чи буде ця передача включена до MagSafe чи якоїсь іншої док -станції для передачі даних, не зовсім зрозуміло, якщо це взагалі відбувається. Те, що щось існує в одному продукті Apple, не означає, що воно буде запущене в іншому. USB-C, який доступний на MacBook і деяких iPad, є прекрасним прикладом цього в дії.

Що б не трапилося, буде цікаво подивитися, як це відбудеться. Зрештою, ЄС вже зробив більше загроз, щоб змусити Apple перейти на USB-C , і з того часу, як Lightning виповнилося дев'ятий день народження, здається, що Apple повинна взяти себе в руки і з'ясувати, що чекає майбутнє .

Відповідь про те, чи збирається Apple бути бездротовою або USB-C, навряд чи стане відомою через деякий час. Нам просто доведеться терпляче чекати, коли інформація про iPhone 14 почне поширюватися в Інтернеті.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Очікується запуск складного смартфона Galaxy Z Flip 2

Після запуску складного телефону Galaxy Z Flip, зразу почали ходити чутки і про його наступника Galaxy Z Flip 2....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -