Home Новини сучасних технологій Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу

Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу

0
Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу

Розумні годинники Apple Watch зможуть визначати миготливу аритмію на більш високих рівнях пульсу (за допомогою функції ЕКГ) ніж зараз. Це дозволить запускати додаток ЕКГ без необхідності попередньо заспокоюватися і «збити» пульс на прийнятний рівень.

Представлена ​​з Apple Watch Series 4 функція ЕКГ може визначати проблеми з серцем, включаючи ознаки миготливої ​​аритмії. Існуюча версія додатка коректно працює з пульсом від 50 до 120 ударів в хвилину. Як зазначає Apple, пульс нижче 50 або вище 120 ударів в хвилину впливає на здатність додатки ЕКГ виявляти миготливу аритмію, і зчитування вважається неостаточним.

При цьому пульс може бути низьким через певні медичні препарати або недостатню провідність електричних сигналів в серце. Низький пульс може бути також пов’язаний із заняттями професійним спортом. Високий же пульс може бути результатом фізичних навантажень, стресу, нервозності, вживання алкоголю, зневоднення, інфекції, миготливої ​​аритмії або інших форм аритмії.

Як повідомляється тепер, Apple подала заявку в Управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США і отримала схвалення на зміну цього діапазону - до 150 ударів в хвилину. Зміна може бути реалізовано вже з релізом watchOS 7.2, який очікується в найближчі тижні. Нововведення можуть почати поширювати з декількох регіонів, включаючи США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version