Home Новини сучасних технологій В браузері Microsoft Edge можна створювати власні теми оформлення

В браузері Microsoft Edge можна створювати власні теми оформлення

0
В браузері Microsoft Edge можна створювати власні теми оформлення

Компанія Microsoft почала поширювати нову функцію для свого фірмового браузера Microsoft Edge. Відтепер в браузері Microsoft Edge можна створювати власні теми оформлення.

Як і в Google Chrome, сучасна версія Microsoft Edge підтримує теми, які можна встановити через Microsoft Store і Google Web Store. Тепер же Microsoft пішла далі і в браузері з’явиться підтримка нових колірних тим, що допоможе налаштовувати кольорову схему браузера, щоб освіжити його зовнішній вигляд.

Microsoft вже додала функцію в збірку Edge Canary, але її потрібно активувати вручну за допомогою прапора Theme Picker на вкладці з експериментальними функціями Edge: // flags.

Зараз пропонуються численні встановлені варіанти забарвлення, але в майбутньому можна буде вибрати також відтінок з робочого столу або з іншої програми. Користувач зможе вручну вибрати колірну основу для власної теми і Microsoft автоматично проведе всі необхідні настройки.

Очікується, що створення таких колірних тем стане можливо одночасно з релізом вертикальних вкладок в Edge 88 або 89.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version