Home Новини сучасних технологій Apple запланували випуск нового смартфона з дизайном iPhone 11

Apple запланували випуск нового смартфона з дизайном iPhone 11

0
Apple запланували випуск нового смартфона з дизайном iPhone 11

Джерела повідомляють, що Apple запланували випуск нового смартфона з дизайном iPhone 11. Мова йде про прийдешній iPhone SE3.

У минулому році компанія Apple представила смартфон iPhone SE2, який отримав досить сучасну начинку і при цьому застарілий дизайн з величезними рамками екрану, як у iPhone 8. У майбутньому ситуація зміниться.

Згідно з поточними даними, Apple вирішила зіграти на популярності iPhone 11, використавши дизайн цього смартфона в iPhone 11. Діагональ LCD-екрану пристрою складе 6,1 дюйма. В основній камері будуть використовуватися знайомі 12-мегапіксельні датчики зображення з ширококутним об'єктивом і оптичною стабілізацією.

Очікується, що серцем смартфона iPhone SE3 стане новітня однокристальна система Apple A14. До особливостей нового смартфона джерела відносять сканер відбитків пальців, який буде розташовуватися на бічній частині смартфона.
У наступних флагманських моделях iPhone також повинен використовуватися дактилоскопічний датчик, проте він буде розташовуватися під поверхнею OLED-дисплея.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version