Home Новини сучасних технологій Apple збільшить поставки смартфонів з гнучкими OLED-панелями

Apple збільшить поставки смартфонів з гнучкими OLED-панелями

0
Apple збільшить поставки смартфонів з гнучкими OLED-панелями


Згідно із останніми звітами, аналітики очікують, що компанія Apple збільшить поставки смартфонів з гнучкими OLED-панелями у 2021 році. Очікується, що компанія поставлятиме половину гнучких OLED-смартфонів випущених у 2021 році, їх кількість буде становити близько 160 мільйонів.

Дослідницька фірма Stone Partners говорить про те, що у 2021 році буде зафіксовано 1,39 мільярда поставок смартфонів. Порівняно із 2020 роком, поставки зростуть на 0,125 мільярда. Із даних поставок, 793 мільйони займуть смартфони із РК-екранами та 597 мільйонів із OLED (тут будуть як звичайні OLED-панелі, так і гнучкі OLED).

Загалом, очікується, що близько 315 мільйонів смартфонів використовуватимуть гнучкі OLED-панелі у 2021 році. І якщо APPLE поставить 160 мільйонів гнучких OLED-телефонів, то загальна кількість таких панелей на ринку зростуть на 52 %. Відповідно, у 2021 році вперше очікується перевага гнучких OLED-панелей над звичайними жорсткими OLED.

Читайте також: Запуск інтернет-магазину. Що потрібно знати?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version