Home Новини сучасних технологій Asus представили найлегший у світі бізнес-ноутбук

Asus представили найлегший у світі бізнес-ноутбук

0

Деякі люди, які працюють в офісному середовищі, схильні стверджувати, що вигляд ігрового ноутбука насправді не відповідає їх стилю, а також недостатньо портативний. ASUS побачила такий розділ між геймерами та діловими людьми. ASUS має кілька брендів під своєю назвою, а також ROG і TUF. ROG та TUF зосереджуються на ігровій стороні, тоді як фірмове обладнання ASUS більше зосереджується на професіоналах. Сьогодні Asus представили найлегший у світі бізнес-ноутбук ExpertBook B9, портативний ноутбук наступного покоління для бізнесменів.

Ноутбук оснащений найновішими процесорами Intel 11-го покоління з вбудованою графікою Intel Iris Xe. Новий процесор забезпечує велику обчислювальну потужність, а графіка робить його доступнішим, одночасно виконуючи всі необхідні завдання.Він також має до 32 ГБ пам’яті LDDR4x 4266 МГц і до подвійних 2 ТБ твердотільних накопичувачів для максимального зберігання.Підключення чудове, як і з Intel WiFi 6 і Thunderbolt 4.

Дизайн вражає, як і внутрішні елементи. Як найлегший у світі 14-дюймовий бізнес-ноутбук, він важить 0,99 кг та містить усі вищезазначені компоненти, що живляться від акумулятора на 66 Вт. Ноутбук також має невеликий розмір із тонким профілем 14,9 мм. Навіть маючи невеликий профіль та тонкі рамки на 14-дюймовому дисплеї NanoEdge, він має веб-камеру, яка має різні цілі. Веб-камера має інфрачервону камеру та розумний датчик наближення, що дозволяє швидко ввійти за допомогою біометричного сканування обличчя. Технологія AdaptiveLock автоматично входить і виходить із системи за допомогою датчиків, а також веб-камери.

ExpertBook B9 - це бізнес-ноутбук нового покоління з дуже тонким профілем і невеликою вагою. Він має багато обчислювальної потужності та часу автономної роботи, щоб забезпечити вам довгий день. Цей ноутбук мрія бізнесмена.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version