Home Новини сучасних технологій Google готує до релізу складний смартфон з кодовою назвою “Паспорт”

Google готує до релізу складний смартфон з кодовою назвою “Паспорт”

0

Очікується, що в майбутньому році на ринок з’явиться багато нових складних матеріалів. Сьогодні надійшла інформація, що Google готує до релізу складний смартфон з кодовою назвою “Паспорт”. Поки що досі незрозуміло, як буде виглядати, функціонувати та якими компонентами буде оснащена модель.

Google готує до релізу складний смартфон з кодовою назвою "Паспорт"

Інформація надходить від аналітика Росса Янга, його інформація в минулому підтверджувалася. У своєму твіті він стверджує, що Google хоче продати свою першу власну складну систему в 2021 році. Компанія пошукових систем вже кілька років працює над складним смартфоном під кодовою назвою «Паспорт». Ім’я, під яким буде опублікована модель, досі відкрита.

Крім того, поки що невідомо, який дизайн пристрій приносить із собою та з яким наявним складним пристроєм найкраще можна порівняти новий смартфон.

Звичайно, Google не єдина компанія, яка хоче зробити додатковий складний доступним у 2021 році. За словами Росса Янга, Oppo, Vivo та Xiaomi також працюють над складними моделями. Пристрої мають бути представлені в першому кварталі нового року. Samsung навіть повинен розробити три різні смартфони. Сюди входить Galaxy Z Flip Lite.

Окрім складного, Google, очевидно, також хоче запропонувати два звичайні смартфони в новому році. Це два пристрої, які розробляються під кодовими назвами «Ворон» та «Іволга». Ці дві моделі мають вийти як члени серії Pixel 6 і з’являться у четвертому кварталі наступного року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version