Home Новини сучасних технологій Бездротовий зарядний пристрій Apple Wireless було помічено на відео

Бездротовий зарядний пристрій Apple Wireless було помічено на відео

0
Бездротовий зарядний пристрій Apple Wireless було помічено на відео

Минулого року, компанія Apple офіційно оголосила про скасування довгоочікуваного бездротового зарядного пристрою AirPower. Сьогодні з’явилася інформація, що вони працюють над кількома оновленими бездротовими зарядними пристроями. Також сьогодні, бездротовий зарядний пристрій Apple Wireless було помічено на відео.

Згідно інформації, отриманої від 9to5Mac, в мережі поширилося відео із пристроєм, яке нібито було зарядним пристроєм Apple Wireless. Зарядний пристрій виявився меншим, ніж існуючі рішення для бездротової зарядки від конкуруючих компаній.

Існують припущення, що продукт, що просочився, може бути прототипом комерційної версії. Якщо це прототип, то це означає, що AirPower Mini буде мати невелику конструкцію. Також раніше повідомлялося, що в Apple планували оснастити модельний ряд iPhone 12 внутрішнім кільцем магнітів під задньою панеллю.

Подейкували також, що дизайн також буде врахований на корпусах iPhone 12, щоб ідеально узгодити флагманські пристрої з майбутнім бездротовим зарядним пристроєм.
Поки Apple ще не розкрила нічого про бездротовий зарядний пристрій.

Зараз рано говорити щось про достовірність цих витоків, але через деякий час (на презентації iPhone 12 в жовтні) ми дізнаємося чи це так.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version