Home Новини сучасних технологій Microsoft скоро представить Surface Laptop та оновлений Surface Pro X

Microsoft скоро представить Surface Laptop та оновлений Surface Pro X

0
Microsoft скоро представить Surface Laptop та оновлений Surface Pro X

Очікується, що Microsoft оголосить про нові продукти наступного місяця, але в недавньому звіті говориться, що ми отримаємо лише два нові продукти. Як повідомляється, компанія Microsoft скоро представить Surface Laptop та оновлений Surface Pro X.

За даними Windows Central, технічний гігант із Редмонда перезапустить Surface Pro X з новим процесором Microsoft SQ2. Новий чіпсет є потужнішим та ефективнішим процесором, ніж Microsoft SQ1 у минулорічній моделі. Новий 2-в-1 також може мати підтримку 5G, хоча ми радимо вам не надто сподіватися.

Також повідомлялося, що новий Surface Pro X вийде в Platinum - кольоровій гамі, доступній для Surface Pro і Surface Pro 3.

Поряд із Surface Pro X, Microsoft також оприлюднить бюджет Surface Laptop, про який ми повідомляли трохи більше тижня тому. 12,5-дюймовий ноутбук має кодову назву "Sparti", і, як очікується, він продаватиметься за ціною менше 600 доларів.

Також ходять чутки, що Surface Pro 8, Surface Laptop 4 і Surface Studio 3 буде представлено в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version