Home Новини сучасних технологій Безпечний режим на Андроїд – що це і для чого потрібен?

Безпечний режим на Андроїд – що це і для чого потрібен?

0
Безпечний режим на Андроїд – що це і для чого потрібен?

Хтось уже чув про безпечний режим на смартфоні? Це така ж сама функція, яка присутня на ПК та ноутбуках, тільки ним набагато рідше користуються люди. Ми сьогодні розповімо для чого взагалі потрібен безпечний режим та як його правильно увімкнути.

Цікаво: Розповідаємо, як знайти та видалити повторювані контакти на Android.

Безпечний режим дуже часто використовують саме на ПК. Його активізовують для того, щоб виявити віруси, оновити драйвера, виявити неполадки тощо. На смартфоні функції такі ж самі. Безпечний режим дозволяє смартфону працювати лише з найбільш необхідними функціями та налаштуваннями. Зазвичай, усе, що вмикав та налаштовував сам користувач, функціонувати не буде. Таким чином можна пришвидшити роботу смартфона та зекономити трохи заряду батареї. В цьому він схожий на економний режим.

Увімкнути безпечний режим досить просто. Для цього потрібно натиснути на кнопку живлення самого смартфону та утримувати її. Тоді натисніть та довго тримайте кнопку «Вимкнути». На екрані з’явиться певне попередження, для подальшого переходу в безпечний режим натисніть ОК та перезавантажте пристрій.

Насправді все дуже просто. Про цю функцію варто пам’ятати, адже таким чином можна пришвидшити роботу пристрою та зекономити трохи заряду, навіть не відвідуючи сервісний центр.

Цікаво: Названо 5 найкращих емуляторів Android для ПК

NO COMMENTS

Exit mobile version