Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Відомо, як додати в застосунок Приват24 іншу карту ПриватБанку

Відомо, як додати в застосунок Приват24 іншу карту ПриватБанку

0
Відомо, як додати в застосунок Приват24 іншу карту ПриватБанку

Майже всі клієнти ПриватБанку користуються додатком Приват24, незалежно мобільною, чи комп’ютерною його версіями. А та невелика частка клієнтів, які ще не встановили застосунку, теж стараються долучитися та навчитися ним користуватися, адже це надзвичайно зручно. Процес оплати та зарахування коштів займає лічені секунди.

Для того, аби Ви змогли встановити Приват24, Вам обов’язково потрібно бути клієнтом ПриватБанку – мати його розрахунковий, кредитний, зарплатний, чи інший картковий рахунок. При встановленні додатку Ваша карта підтягнеться автоматично. Але що робити, якщо, з часом, у Вас можуть з’явитися і інші карти ПриватБанку – пенсійні, валютні, депозитні, чи інші. Як їх додати в Приват24?

Відповідь на це запитання ми хочемо дати в нашій статті. А ще з’ясувати наступне – чи можна додати в Приват24 власні картки інших банків та чи можна долучити в свій додаток карту іншої людини?

Цікаво: В “Приват24 для Бізнесу” додали декілька корисних функцій.

Запитання 1. Як додати в Приват 24 іншу карту Приватбанку?

Для того, аби додати в застосунок Приват24 нову, або іншу карту ПриватБанку, Вам необхідно зробити наступні кроки:

  • Увійдіть в додаток за допомогою логіна та пароля.
  • В головному меню відкрийте розділ «Мої рахунки».
  • Натисніть «Додати карту».
  • У запропоновані місця введіть номер карти, термін її дії та CVV-код. Також необхідно присвоїти новій картці ім’я та вказати також і його.
  • Після цих дій, для підтвердження нової картки, ПриватБанк відправить sms-повідомлення на вказаний Вами фінансовий номер телефону. Введіть отриманий код у запропоноване вікно.
  • Процедура додавання карти Вами завершена. Залишається дочекатися підтвердження ПриватБанком нової карти на протязі доби. Після цього вона з’явиться зліва в меню «Мої рахунки».

Цікаво: Названо труднощі із картками ПриватБанку, які можуть виникнути в українців за кордоном.

Запитання 2. Як додати в Приват24 карту іншого банку?

Для зручності своїх клієнтів ПриватБанк створив опцію, яка дає можливість додавати картки інших банків у власний кабінет застосунку Приват24. Так Ви зможете в одному додатку переказувати кошти між рахунками, робити оплати з карти іншого банку прямо тут та здійснювати ще деякі банківські операції. Проте перегляд балансу по таких картках буде недоступний, адже інші банки не надають інформації по виписках ПриватБанку.

Для того, щоб додати карту іншого банку у власний акаунт Приват24, скористайтеся алгоритмом, описаним нижче.

  • Авторизуйтеся в системі Приват24 за допомогою фінансового номера телефону та пароля.
  • Відкрийте розділ «Всі послуги» головного меню, підрозділ «Карти».
  • Натисніть «Додати карту». Там оберіть «Додавання в акаунт карти іншого банку».
  • Вкажіть усю інформацію по картці, яку хочете додати – номер рахунку, термін її дії та CVV2-код. Потрібно також вказати ім’я нової картки.
  • Аналогічно як і в попередньому описі, ПриватБанк вимагатиме підтвердження у вигляді коду, яке Ви отримаєте від них у вигляді sms-повідомлення на фінансовий номер телефону. Вкажіть його.
  • Процедура додавання карти іншого банку у Ваш кабінет Приват24 на цьому завершена. На протязі доби вона з’явиться у Вашому акаунті.

Цікаво: Відомо, як зняти кошти з картки ПриватБанку, якщо вона відсутня.

Запитання 3. Чи можна у власний кабінет Приват24 додати карту іншої людини ?

Такої опції в додатку Приват24 не існує. Являючись клієнтом ПриватБанку та користувачем застосунку, Ви не зможете прив’язати в свій кабінет картки іншої людини, і це не дивно. Адже, фінанси є справою сугубо особистою, і банк не буде брати на себе відповідальність за операції по картці, які відбуваються без участі її власника. Навіть перегляд інформації про рух коштів та залишки на рахунках є суто конфіденційною інформацією власника карти.

NO COMMENTS

Exit mobile version