Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В “Приват24 для Бізнесу” додали декілька корисних функцій

В “Приват24 для Бізнесу” додали декілька корисних функцій

0
В "Приват24 для Бізнесу" додали декілька корисних функцій

Оновлення додатку “Приват24 для бізнесу” продовжується, чим значно спрощує користування послугами банку для юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, відповідно і рейтинг самого ПриватБанку зростає. На цей раз оновлення торкнулись сповіщень, довідок та карток. Далі детальніше.

Сповіщення після оновлення у застосунку “Приват24 для бізнесу” розміщуються у новому окремому блоці із двома вкладками. Перша вкладка надає інформацію про рух коштів по відповідних рахунках, а друга спрямована на надання інформації та отримання важливої інформації щодо змін в обслуговуванні та інших послугах, які надає банк.

Цікаво: ПриватБанк продовжує вдосконалювати свої фірмові застосунки «Приват24» та «Приват24 для бізнесу».

Зображення: Оновлення розділу “Сповіщення” в Приват24 для Бізнесу. 30.08.22

Щодо вкладки "Довідки", то в мобільній версії додатку Приват24 тепер можна у окремому меню замовити довідку про сальдо по рахунках за певний період часу, обороти, а також довідку про закриття рахунку, відповідно і про відкриття також. У вебверсії ви також знайдете пункт "Довідки" як окремий у переліку інших пунктів головного меню. Замовлені довідки після отримання ви зможете переглядати, завантажувати та ділитися через інші застосунки.

Зображення: Оновлення розділу "Довідки" в Приват24 для Бізнесу. 30.08.22

Останнє оновлення, про яке ми згадували на початку статті стосується карток, а саме замовлення платних карток. Дана функція знову доступна та замовити картку ви можете перейшовши у меню в розділ "Картки", далі "Корпоративні" та обрати там "Додати картку".

Продовжуємо слідкувати за оновленнями та інформувати вас про них. Залишайтесь з нами!

Цікаво: Застосунок “Приват24” оновили: додали нові функції та можливості.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version