Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Застосунок “Приват24” оновили: додали нові функції та можливості

Застосунок “Приват24” оновили: додали нові функції та можливості

0
Застосунок "Приват24" оновили: додали нові функції та можливості

І знову про оновлення застосунку для підприємців, які користуються послугами ПриватБанку. Мова йде про мобільний додаток «Приват24 для бізнесу» та кілька новинок, які у ньому запрацювали. Детальніше розповідаємо нижче.

Якщо ви підприємець, який працює з валютою, то дане оновлення вам точно пригодиться, адже воно стосується повідомлень про відкриття торгової сесії. Зокрема, зараз ви зможете перейти в мобільному додатку в розділ «Налаштування», зокрема «Налаштування сповіщень» та там у пункті «Сповіщення про торговельну сесію» налаштувати сповіщення у вигляді пуш-повідомлень, яке ви отримуватимете після відкриття торгової сесії, а також про роботу продовженої торгової сесії.

Зображення: Налаштування push-сповіщень про відкриття торгової сесії в Приват24 Бізнес від 25.08.22.

Цікаво: Шахрайство з Приват24, на яке не реагують в ПриватБанку.

Окрім цього, стає доступний еквайринг. Фізичні особи підприємці та юридичні особи можуть підключити дану послугу підписавши відповідну заяву у додатку Приват24 для бізнесу. Шлях буде наступний – у меню відповідного підприємства відкрити розділ «Електронний документообіг», далі «Банк» та поставити електронний підпис на Правилах надання послуг еквайрингу.

Зображення: Підключення еквайрингу в Приват24 Бізнес від 25.08.22.

І ще одне оновлення стосується розрахунків з бюджетом, тобто з’явилась нова вкладка «Бюджет». В даному розділі ви можете відслідковувати сплату своїх податків, перевіряти чи є заборгованість, переплата, тощо. А цей пункт є справді дуже корисний.

Цікаво: Українцям розповіли, що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version