Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В ПриватБанку стало простіше отримувати грошові перекази з-за кордону

В ПриватБанку стало простіше отримувати грошові перекази з-за кордону

0

Отримати грошові перекази з-за кордону стає щораз простіше, і якщо раніше ми усі звертались безпосередньо в банк для отримання коштів, то зараз це не обов’язково. У ПриватБанку (та й у інших банках дана послуга доступна) для отримання грошового переказу на свою картку потрібно лише надати відправнику свої дані, а саме прізвище, ім’я та по-батькові в перекладі латиницею та номер рахунку банківської картки у форматі IBAN.

Цікаво: Застосунок “Приват24” оновили: додали нові функції та можливості.

Звісно, не всі користувачі знають IBAN своєї картки, хоча даний формат розрахунків почав використовуватись кілька років тому і є досить зручним. Так тут також немає нічого складного.

Цікаво: Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк.

Якщо ви користується додатком «Приват24» чи вебверсією даної платформи, то вам у даному сервісні потрібно зайти у розділ «Сервіси», там віднайти пункти «Перекази» та «SWIFT», наступний крок «Реквізити». Усе досить просто.

Звісно, якщо ви не користуєтесь мобільним застосунком «Приват24», то для отримання IBAN вам потрібно буде звернутись у відділення банку. Або ж саме час почати використовувати онлайн-банкінг, що ми б вам справді радили. З ним користуватись банківськими послугами в рази простіше та швидше.

Цікаво: Названо труднощі із картками ПриватБанку, які можуть виникнути в українців за кордоном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version