Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк

Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк

0

Сьогодні ми поговоримо про SWIFT переказ, зокрема що це та як його отримати через один із найбільших банків, ПриватБанк. І так, SWIFT – це система міжнародних платежів, за допомогою яких можна перевести грошові кошти на рахунки фізичних чи юридичних осіб за кордон. На сьогодні системою переказів SWIFT користуються більше, ніж 11 тисяч банків у 200 країнах світу. Тобто, це один із найзручніших способів переказу коштів користувачами із різних країн.

Цікаво: В ПриватБанк пішли на серйозний крок, заради безпеки своїх клієнтів.

Отримати переказ досить легко у системі ПриватБанку, варто лише надати відправнику повні та правильні дані. А саме прізвище, ім’я та по-батькові отримувача, його поштову адресу, номер рахунку чи картки, IBAN, назву банку та його адресу, назву банку-кореспондента, його SWIFT-код та рахунок ПриватБанку у ньому. Після відправки ви автоматично отримаєте даний переказ на свій рахунок, який був вказаний відправником.

Зауважимо, що для отримання переказу в валюті, ви повинні мати оформлену картку ПриватБанку у ній же, тобто для отримання переказу в дол, їх зарахування можливе лише на доларову картку. Якщо необхідності отримувати переказ у надісланій валюті у вас немає, банк може конвертувати її та зарахувати вам суму у гривні на вашу картку ПриватБанк.

Цікаво: В ПриватБанк розповіли, коли українцям повернуться помилково списані гроші.

Щодо питання, де отримати всі реквізити, то є кілька способів:

  • Через онлайн-банкінг Приват24. Для цього потрібно ввійти в додаток або ж через веб-версію, перейти до розділу «Всі послуги» - «Мої реквізити».
  • Через термінал самообслуговування. Тут потрібно вставити карту та в меню знайти пункт «Мої налаштування» та запросити реквізити для роздруку на чек.
  • Також реквізити та список банків-кореспондентів можна знайти на сайті ПриватБанку у розділі SWIFT.

Тепер щодо комісій. При SWIFT-переказі є три види комісій – SHA, OUR, BEN. Використовуючи комісію SHA, ви розділяєте її разом із отримувачем. Тобто, отримувач оплачує комісію свого банку та банку-кореспондента, а відправник – комісію свого банку. OUR означає, що всі витрати будуть покладені на відправника, а BEN – на одержувача.

Щодо додаткових комісій ПриватБанку, то при зарахуванні SWIFT переказу на картку Універсальна, інтернет-картку чи на поточний рахунок відповідної особи, то вони відсутні. Якщо переказ буде зараховуватись на Картку для виплат, то в період з 1 квітня 2022 року по 30 вересня 2022 року встановлено комісію 0,5% від суми переказу на валютну картку, а на гривневу – 0%.

Цікаво: Перераховано способи актуалізації даних у ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version