Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Конфіскат від ПриватБанку – де можна переглянути майно та як придбати

Конфіскат від ПриватБанку – де можна переглянути майно та як придбати

0

Питання придбання конфіскату цікавить багатьох. В українському суспільстві існує думка, що така покупка є вигідною. Тому ми і вирішили розібратися, де реалізовує ПриватБанк вилучене заставне майно та, як його придбати.

Для тих читачів, хто вперше чує слово «конфіскат», пояснимо, що це – майно, яке бере в заставу ПриватБанк від своїх клієнтів, надаючи їм кошти в кредит. На цьому етапі майно називається заставним. Але, якщо клієнт не повертає банку кредит, то заставне майно клієнта банк вилучає. Тепер воно набуває назву конфісковане майно, або конфіскат.

ПриватБанк бере у заставу таку власність клієнтів – нерухомість, авто, товари народного споживання. Тобто, серед конфіскату знаходяться будинки, квартири, земельні ділянки, автомобілі, побутова, кухонна техніка тощо, інші предмети вжитку.

Цікаво: “Скарбничка” від ПриватБанк і все, що потрібно про неї знати.

Конфіскована нерухомість

Ознайомитись з переліком конфіскованої нерухомості від ПриватБанку, можна на їхньому офіційному сайті в розділі «Нерухомість». Тут можна знайти все – квартири і новобудови, будинки та земельні ділянки, комерційну нерухомість. Пропонуємо Вам пройти за посиланням та ознайомитись з конфіскатом нерухомості – https://planetestate.com.ua/

За Вашим бажанням Ви можете відразу придбати вподобаний об’єкт нерухомості, залишивши заявку на сайті, або оформити його у кредит. ПриватБанк на сьогоднішній день пропонує наступні кредитні умови – обов’язковий початковий внесок складає не менше 25 відсотків від вартості нерухомого майна з подальшою ставкою від 12 відсотків річних на суму залишку вартості. Надаються такі види іпотечних кредитів максимальним терміном до 20 років.

Певний перелік конфіскованої нерухомості ПриватБанк може надати у довгострокову оренду. Більш детальну інформацію по цьому питанню можна отримати, звернувшись на гарячу лінію ПриватБанку, або у будь-яке їхнє відділення.

Цікаво: Кредитні канікули у ПриватБанку та інших банках України. Що потрібно знати?

Конфіскований автотранспорт

Запропонований ПриватБанком автотранспорт можна так само, як і нерухомість придбати відразу, або у кредит. Ціни на авто досить помірні, тому такого роду покупка є вигідною. Кредитні умови по цьому виду конфіскованого майна наступні – початковий внесок складає не менше 10 відсотків вартості автомобіля, максимальний термін розстрочки залишку суми до 5 років. Відсоткова ставка по кредиту становить 23,9 відсотки річних. Як бачите, щоб не переплачувати, вигідніше купити авто відразу, оплативши повну вартість. Тим більше, повторимося, ціни на конфісковані автомобілі ПриватБанк встановлює доступні.

Перейшовши за посиланням, Ви зможете переглянути, виставлений на реалізацію, конфіскований банком автотранспорт – https://auto.privatbank.ua/cars/bankcar

Вилучені товари широкого вжитку

Переглянути перелік усього іншого майна, конфіскованого ПриватБанком у боржників, можна за посиланням на сайті Prom.ua – https://privatbanktnp.prom.ua/. Тут є багато чого корисного для побуту та дозвілля. Це – товари народного вжитку такі, як техніка для дому, кухонна техніка, комп’ютери, ноутбуки, тощо.

Кредиту на майно цієї категорії немає. Поверненню товар не підлягає. Щоб придбати будь-що з цього конфіскату, Вам необхідно оплатити його повну вартість при чому по передоплаті. Зробити це можна прямо на сайті.

Отримати придбаний товар Ви можете, скориставшись українськими поштовими перевізниками – Новою поштою, Укрпоштою та іншими. Оплата за доставку здійснюється за рахунок покупця. Існує ще інший варіант отримання товару – самостійно на регіональному складі.

Цікаво: Українцям розповіли, як правильно зняти готівку із картки різних банків.

NO COMMENTS

Exit mobile version