Home Новини сучасних технологій Безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає новий процесор від Qualcomm

Безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає новий процесор від Qualcomm

0

Раніше ми повідомляли, що компанія Rollme випустить перший безрамковий годинник. Сьогодні надійшла інформація, що безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає новий процесор від Qualcomm. Існує ймовірність, що він отримає новий процесор Snapdragon Wear 4100+ від Qualcomm.

Безрамковий смарт-годинник Rollme Hero отримає новий процесор від Qualcomm

Як відомо, Snapdragon Wear 4100+ – це платформа для розумних годинників наступного покоління, заснована на гібридній архітектурі Qualcomm з наднизькою потужністю. На основі 12-нм виробничого процесу платформа була офіційно оголошена в липні 2020 року.

Відповідно до Qualcomm, платформа Wear 4100+ складається з потужного процесора додатків та надпроцесорного співпроцесора, що розширює свою гібридну архітектуру. Він розроблений для забезпечення надзвичайно швидкої продуктивності та підключення, розумнішого Always-On досвіду та продовженого терміну служби акумулятора для підключених смарт-годинників наступного покоління.

Чотириядерний процесор Wear 4100+ SoC досягає максимуму на 1,7 ГГц. Мабуть, найшвидша тактова частота, яку коли-небудь досягала платформа Wear від Qualcomm. Отож, крім гарантованої ефективності, SoC повинен пропонувати найкращу продуктивність, яку ви можете собі уявити на розумному годиннику.

Очікується, що розумний годинник Rollme Hero отримає такий же дизайн, як і на рендерах. На даний момент, його ціна невідома. Надіємося, що в найближчий час буде більше інформації про нього.

Рекомендуємо: Qualcomm Розробляє Новий Датчик Для Відбитків Пальців.

Джерело: Rollme

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version