Home Новини сучасних технологій Випуск бюджетного смартфона OnePlus ‘Clover’ підтверджено

Випуск бюджетного смартфона OnePlus ‘Clover’ підтверджено

0

Не так давно OnePlus випустили свій смартфон Nord, як сьогодні почали з’являтися чутки про чергову новинку. Так, ранні чутки повідомляли, що OnePlus готується до випуску смартфона ‘Clover’. Сьогодні випуск бюджетного смартфона OnePlus ‘Clover’ підтверджено на Geekbench. Така інформація з’явилася на mysmartprice. Також раніше, на Geekbench було помічено ще один смартфон ‘Clover’. Можливо, що буде ще одна версія смартфона.

Випуск бюджетного смартфона OnePlus 'Clover' підтверджено

Пристрій отримав номер моделі “OnePlus BE2012”, на якому встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 460 в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті, що визначається тим, що телефон працює на 8-ядерному процесорі з тактовою частотою 1,80 ГГц з “бенгальською” кодовою назвою. На Geekbench смартфон OnePlus набирає 245 балів в одноядерному тесті та 1174 в багатоядерному

Повідомляється, що OnePlus Clover буде оснащений 6,52-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. Також очікується, що він отримає потрійну камеру з 13-мегапіксельною основною камерою та двома допоміжними 2-мегапіксельними камерами. Також, йдеться про акумулятор на 6000 мАг та підтримку швидкої зарядки на 18 Вт. А ще, є повідомлення про встановлений ззаду сканер відбитків пальців та роз'єм для навушників.

На даний момент невідомо, чи цей смартфон з’явиться на глобальному ринку. Ціна смартфона не розголошується, але враховуючи, що його відносять до бюджетного, дорожчим за 200 доларів він не буде.

Рекомендуємо: Розкрито Характеристики Майбутнього Смартфона OnePlus 8T.

Джерело: mysmartprice

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version