Home Новини сучасних технологій З’явилося більше інформації про смарт-годинник Vivo Watch

З’явилося більше інформації про смарт-годинник Vivo Watch

0

Раніше ми повідомляли, що Vivo готується до випуску розумного годинника Watch. В червні, відповідний пристрій, був помічений на EUIPO (European Trademark Office), а в липні він пройшов сертифікацію на 3С та Bluetooth SIG.

Сьогодні ж, на Weibo, з’явилося більше інформації про смарт-годинник Vivo Watch. Користувач, під ніком Digital Chat Station, поділився деякими новинами стосовно новинки. Так, він заявив, що бачив “чоловічу” версію годинника, і вона має 46-мм циферблат, на якому розміщений кольоровий OLED-дисплей.

З'явилося більше інформації про смарт-годинник Vivo Watch

Також він повідомив, що Vivo Watch має NFC, моніторинг серцевого ритму, моніторинг крові на кисень та інші стандартні функції, які ми очікуємо від розумних годинників.

Якщо врахувати всю попередню інформацію, то можна впевнено сказати, що годинник буде доступний в двох розмірах: версія 46 мм та версія з меншим циферблатом, ймовірно, 42 мм. Годинник підтримуватиме платежі через NFC, тому власники можуть використовувати його для оплати автобусів, що є досить популярною функцією в Китаї.

Досі немає інформації про час автономної роботи та ОС, на якій вона працюватиме. Очікуємо, що він отримає WearOS.

Зараз нам залишається очікувати на офіційну інформацію, тобто на підтвердження наявних даних.

Рекомендуємо: Vivo Патентує Фітнес-Трекер Із Вигнутим Дисплеєм.

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version