Home Новини сучасних технологій Представлено новий смарт-годинник від Vivo

Представлено новий смарт-годинник від Vivo

0

Сьогодні ми отримали інформацію, що Vivo продовжує працювати над смарт-годинником. На платформі сертифікації 3С з’явились два варіанти смарт-годинника від Vivo. А вчора, він був помічений на платформі Bluetooth SIG. Отож, представлено новий смарт-годинник від Vivo – Vivo Watch, і ми очікуємо його виходу наступного місяця.

На сайті Bluetooth SIG для Vivo Watch було визначено номер моделі, а саме W2056. А на платформі 3С моделі визначались як W2056 та W2052. Так як представлені два номери моделі, то ми вважаємо, що це буде стосуватись різних розмірів годинників. На даний момент, ми можемо говорити про те, що смарт-годинник буде підтримувати Bluetooth 5.0 та зарядку на 5Вт.

Представлено новий смарт-годинник від Vivo

Офіційної інформації, яка б надходила від Vivo China, поки немає. Остання мова від них про запуск смарт-годинників була оголошена ще в червні 2019 року. В квітні уже ходили чутки про початок роботи над Vivo Watch, і вже сьогодні ми маємо інформацію з сайтів сертифікації.

Отож, нам залишається слідкувати за новинами та очікувати, найближчим часом, інформації щодо технічних характеристик. Залишайтесь з нами.

Рекомендуємо: Sony Випустили Кишеньковий Кондиціонер Reon Pocket.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version