Home Новини сучасних технологій Vivo X Fold+ запущено. Відомо ціну та характеристики

Vivo X Fold+ запущено. Відомо ціну та характеристики

0

Сьогодні в Китаї було запущено Vivo X Fold+. Це оновлений складний смартфон від бренду Vivo, про який ми згадували раніше. Він може складатись абсолютно під різними кутами, тобто і на 120 градусів, і на 90, і на 30 градусів. Зараз детально поговоримо про характеристики та дізнаємось, за яку ціну його можна придбати.

Vivo X Fold+ отримав основний екран розміром 6,53 дюйма, роздільна здатність якого FHD+. Внутрішній екран отримав роздільну здатність 2K, а його розмір – 8,03 дюйма. Дисплеї тут виконані із панелей AMOLED, в які вбудований сканер відбитків пальців. Частота оновлення екрану 120 Гц. Працюватиме пристрій на процесорі від Qualcomm, а саме Snapdragon 8+ Gen 1 в парі з 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб / 512 Гб вбудованої.

Камери тут чотири: основна з датчиком на 50 Мп, 48-мегапіксельний надширококутний об’єктив, портретний блок на 12 Мп та 8-мегапіксельний перископ. Акумулятор у Vivo X Fold+ встановлений ємністю 4730 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 80 Вт. А також присутня підтримка бездротової зарядки на 50 Вт.

Читайте також: Бренд Vivo презентував новий смартфон із акумулятором 5000 мАг.

І щодо цін, то варіант 12 ГБ + 256 ГБ коштує близько 1400 дол. А варіант із 512 Гб внутрішнього сховища – близько 1550 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version