Home Новини сучасних технологій Бренд Vivo презентував новий смартфон із акумулятором 5000 мАг

Бренд Vivo презентував новий смартфон із акумулятором 5000 мАг

0

Бренд Vivo презентував новий смартфон із акумулятором 5000 мАг та екраном розміром 6,51 дюйма. Ним став смартфон серії Y – Vivo Y52t. Продовжуючи про екран, то він отримав роздільну здатність HD+ та матрицю РК. Працює смартфон на чіпсеті Dimensity 700 SoC разом із оболонкою OriginOS Ocean. Остання на базі Android 12.

Конфігурація пам’яті – 8 Гб оперативної та 128 Гб або 256 Гб вбудованої. Присутній і слот для карти пам’яті, що допоможе розширити сховище до 1 Тб. Щодо акумулятора, то як ми уже згадували вище, він ємністю 5000 мАг, справді великий об’єм, та підтримує він швидку зарядку потужністю 10 Вт. Камера основна складається з двох датчиків: 13 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера 8-мегапіксельна.

Читайте також: Розкрито деталі нового складного смартфона Vivo X Fold+.

Отримав смартфон Vivo Y52t підтримку стандарту  5G та 3,5-мм роз’єм для навушників. Доступний до покупки пристрій у трьох варіантах, а ціна його знаходиться в межах 200-230 дол залежно від конфігурації пам’яті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version