Home Новини сучасних технологій Бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів

Бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів

0

Сьогодні ми поговоримо про моделі смартфонів бренду Xiaomi із К-серії. Взагалі ця серія створювалась для Китаю, але вона точно стане популярною у всьому світі завдяки своїй ціні та комплектації. Нижче ви зможете ознайомитись із усіма характеристиками, перевагами та недоліками смартфона Redmi K50 та інших схожих моделей.

Розпочнемо опис із зовнішнього вигляду. Тут треба враховувати те, що цей смартфон - це аналог ігрової моделі. Тому візуально він буде чимось середнім між масивним геймерським телефоном і звичайним смартфоном. Колір кожен зможе обрати на свій смак. Їх аж чотири: сірий, чорний, жовтий та срібний. Величезним плюсом стане скло Gorilla Glass Victus. У нього найвищий рівень захисту. Для любителів ігор цей смартфон буде справжньою знахідкою.

Цікаво: 4 найкращих бюджетних моделей смартфонів з достатнім набором необхідних функцій

Дуже важливим аспектом є продуктивність. Цікаво те, що смартфони К-серії (Redmi K50 Game Enhanced Edition, Redmi K50 та Redmi K50 Pro), які чекають виходу в світ, будуть продаватись з різними процесорами, тобто кожен покупець зможе обрати той, який вважає найкращим. Наприклад, модель із процесором Snapdragon 8 Gen 1 буде найдешевшою з усіх, які теж оснащені цим чіпсетом. Він набрав по AnTuTu аж 1 000 000 балів. Це дуже високий показник.


Так як смартфони більше розраховані на людей, які грають в ігри, то охолодження буде на вищому рівні. Як і відеоприскорювач.


Оперативна пам'ять буде різна, але точно не менша, ніж 6 Гб. Внутрішня на 128 - 512 Гб (в залежності від побажань клієнта).

Наступне, про що поговоримо - це екран. Він без сумнівів порадує усіх користувачів, а особливо гравців в ігри. Він тут буде AMOLED з підтримкою 2К. Для цього є всі умови, адже батареї повинні бути достатньо потужними, а процесор точно не буде перевантажуватись і впорається із задачами. Частота оновлення ще не відомо яка буде, але точно або 120, або 144 Гц. Усі, хто візьме смартфон даної серії у руки, будуть повністю задоволені яскравістю та кольорами. Розмір дисплею буде приблизно 6,6 дюйма. Це через те, що розробники орієнтуються на контингент людей, які люблять ігри. Ну і наостанок, в телефони планують встановити новітній чутливий сенсор.

Варто прочитати: Xiaomi представили робота-пилососа з функцією самоочистки

Тепер розповімо про батарею. Вона повинна тут бити усі рекорди по часу повного відновлення заряду. Якщо буде потужність у 67 Вт, то смартфон повністю зможе зарядитись приблизно за 40 хв, а якщо ж 120 Вт, то всього за 15 хв. Усі очікують акумулятор не менше як на 5000 мАг.


Щодо операційної системи, то вона буде на базі Android 12. А також на той момент вже буде доступна нова оновлена MIUI 13. Тому зрозуміло, що вона і буде в даній серії смартфонів.


Тепер інформація для любителів фотографувати. У всіх моделях даної серії основна камера буде складатись із чотирьох. Основна на 50, або 64, або 108 Мп, а додаткові на 13, 8 та 2 Мп. Фронтальна швидше за все буде десь 32 Мп. В смартфонах буде доступна макрозйомка та ширококутна. Отож, фото будуть виходити якісні та гарні.


Враховуючи те, що все наповнення в смартфонах К-серії нове, то і 5G вони також будуть підтримувати. Окрім цього очікується якісні Wi-Fi та Bluetooth, а також GPS із більшою точністю визначення місцезнаходження. Ну і звичайно буде NFS (можливість оплати телефоном).

Якщо говорити про звук, то тут є і плюси і мінуси. Однозначною перевагою буде стереозвук та динаміки від JBL. А от недолік - це відсутність роз'єму на звичайні навушники. Тобто треба буде додатково прибрати Bluetooth гарнітуру.

Цікаво ознайомитись: Компанія Xiaomi припиняє підтримку дев’яти популярних смартфонів

Ну і останнє та дуже приємне - це ціна. З характеристик вище стає зрозуміло, що смартфон Redmi K50 якісний та потужний. А от вартість навпаки досить доступна. Планують почати продавати даний ґаджет приблизно за 300$. А це дуже адекватні гроші, як для такої моделі.


Отож, якщо ви хочете смартфон із потужним процесором, міцним корпусом, чудовим екраном та якісною камерою, тоді вам варто розглянути дану серію для покупки. Тим більше, навряд чи ви знайдете новинку із схожими характеристиками за таку ціну.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version