Реклама

Бюджетний Apple iPhone SE (2020) неочікувано подешевшав

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Продовжуємо нашу рубрику пошуку вигідних пропозицій на цікаві смартфони. Якщо в більшості випадків ми публікуємо матеріал, який стосується Android-смартфонів, то сьогодні піде мова про бюджетний смартфон Apple iPhone SE (2020), який цілком неочікувано подешевшав до рекордної відмітки.

Для початку варто коротко розповісти про цей смартфон. Компанія Apple представила його в 2020 році, як конкурента більшості Android-смартфонів, тим самим, охопивши середньобюджетний сегмент. В цілому, якщо говорити про смартфон, то вийшов він непоганим і пропонує практично все те, що отримують й версії без приставки SE. Звісно, якщо говорити про автономність, камери, та потужність, то SE поступається своїм топовим версіям, але в цілому, це все той же Apple iPhone, за який всі люблять "яблучного гіганта".

Цікаво: Названо 3 компактні смартфони з дисплеями до 6 дюймів в 2021 році.

Зараз стосовно вартості смартфона та знижки на нього. Зараз Apple iPhone SE 2020 можна придбати дуже вигідно, оскільки за цим посиланням його можна купити лише за 14 500 грн, що дуже дешево, як для пристрою Apple. Тому не зволікайте і швидко вибирайте собі цей смартфон в якості постійного супутника в найближчі декілька років.

Ще декілька слів про його характеристики. Apple iPhone SE 2020 отримав компактні розміри, а саме 4,7 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1334 х 750 пікселів, внутрішню пам'ять об'ємом 64 Гб, процесор Apple A13 Bionic, одну основну 13 Мп камеру та фронтальну 7 Мп. Також він підтримує бездротову зарядку, отримав захист від вологи та пилу IP67 та підтримку швидкої зарядки.

Також нещодавно було названо найкращі маленькі смартфони в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Первый раскладной смартфон Xiaomi будет стоить около 1600 долларов

Стаття доступна українською...Должны Xiaomi выпустить телефон за 1600 долларов и как он должен выглядеть? И, что еще важнее, вы...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -