Home Новини сучасних технологій BlackBerry випустить 5G смартфон з фізичною клавіатурою

BlackBerry випустить 5G смартфон з фізичною клавіатурою

0

Сьогодні надійшла інформація, що BlackBerry випустить 5G смартфон з фізичною клавіатурою. Очікується, що реліз відбудеться вже цього року.

Нещодавно, Пітер Франклін, генеральний директор OnwardMobility  (нові власники BlackBerry), підтвердив чутки про такий смартфон, та додав, що смартфон отримає класичну клавіатуру в стилі BlackBerry.

Нагадуємо, що раніше BlackBerry володіла компанія TCL, яка придбала її в 2013 році. Минулого року, на початку 2020, співпраця між TCL та BlackBerry закінчилася і вони були продані компанії OnwardMobility.

На даний момент, технічні характеристики майбутнього 5G смартфона не розголошуються. Відомо тільки те, що нові смартфони будуть “надзвичайно захищені”. Компанія також заявляє, що запропонує "набір наскрізних рішень безпеки". Тим не менше, виробник не пояснив функції та рішення безпеки.Очікується, що в найближчий час буде розкрито більше деталей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version