Реклама

Браузер Microsoft Edge 86 вже доступний з безліччю вдосконалень

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Браузер Microsoft Edge 86 вже доступний з безліччю вдосконалень. Він базується на Chromium 86 і зараз розповсюджується для всіх у Windows та macOS. Edge 86 – це великий випуск із купою вдосконалень, включаючи нову функцію, яка дозволяє вибирати власні зображення для сторінки нової вкладки та налаштовувати DoH (DNS через HTTP).

Браузер Microsoft Edge 86 вже доступний з безліччю вдосконалень

У Edge 86 користувачі можуть використовувати стандартний користувальницький інтерфейс браузера та тестові сайти за допомогою механізму візуалізації Internet Explorer. Для розробників Microsoft також додає нову опцію, яка допоможе їм завантажити вкладку безпосередньо в режимі IE.

Цікаво, що Microsoft представляє нову функцію відкату, яка дозволяє досвідченим користувачам повернутися до попередньої версії Edge, якщо вони помічають проблеми після нових оновлень. Для користувачыв Microsoft також представляє купу корисних удосконалень, про які було зазначено нижче.

Покращений менеджер завантажень

Edge нарешті отримує вдосконалену версію менеджера завантажень. Починаючи з Edge 86, тепер ви можете видаляти завантаження з локальних дисків за допомогою самого браузера, а це означає, що вам не потрібно залишати Edge, якщо ви хочете очистити папку для завантажень.

Зчитувач PDF стає ще кращим

Microsoft Edge - один із найкращих пристроїв для зчитування PDF-файлів для Windows, і тепер він отримує підтримку для багатьох нових функцій у цьому випуску. Наприклад, оновлення додає підтримку «Зміст» до документів PDF, щоб допомогти вам легко переходити між різними темами книг або довгих документів.

Так само, тепер ви можете легко отримати доступ до всіх функцій PDF на невеликих пристроях, таких як планшет або 12,5-дюймовий ноутбук. Корпорація Майкрософт заявляє, що ви нарешті можете вільно прокручувати довгі документи PDF.

Подібним чином, Microsoft також дозволить користувачам безпосередньо виділяти текст у PDF-файлах за допомогою цифрового пера, наприклад Surface Pen.

Покращення безпеки

Оновлення Edge представляє підтримку функції захищеного DNS (DNS-over-HTTPS), яка дозволить вам увімкнути шифрування для ваших запитів DNS, щоб зменшити відстеження в Інтернеті.

Браузер Edge також попередить вас, коли ваші паролі будуть виявлені в Інтернеті з порушенням безпеки. Ця функція працює лише тоді, коли ви синхронізуєте свій пароль із Edge, а порушення виявлено у сховищі Microsoft.

Спеціальне зображення для сторінки нової вкладки (NTP)

Браузер Microsoft Edge 86 вже доступний з безліччю вдосконалень

Нарешті, Microsoft дозволить вам вибрати власне зображення для нової вкладки та замінити зображення за замовчуванням.

У збірках Canary Microsoft також випускає підтримку нового інструменту скріншоту та власних тем.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Основні поради для безпеки особистих даних в інтернеті

Багато сайтів пропонують авторизуватись, створити власний профіль чи кабінет, тобто надати певну інформацію про себе. Вона зберігатиметься на сервері....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -