Home Новини сучасних технологій Браузер Safari отримує популярну функцію Google Chrome

Браузер Safari отримує популярну функцію Google Chrome

0

Браузер Safari отримує популярну функцію Google Chrome. Як повідомляється, Apple випускає для Safari переклад веб-сторінок в нових країнах.

За даними 9to5Mac , користувачі з Бразилії та Німеччини повідомили, що вперше отримали доступ до цієї функції. Apple представила машинний переклад Safari (Аналогія з Google Translate) на початку цього року, коли дебютувала iOS 14 та macOS Big Sur на WWDC у червні.

Браузер Safari отримує популярну функцію Google Chrome

Ця функція дозволяє користувачам перекладати мову веб-сайтів, які переглядаються у власному браузері Apple; браузер може перекладати з арабської, китайської, англійської, французької, німецької, італійської, японської, корейської, португальської, російської та іспанської мов.

Згідно з звітом від четверга, Apple, здається, віддалено включила опцію перекладу для двох додаткових країн для користувачів, що працюють під управлінням iOS 14.1, iOS 14.2 та бета-версією macOS Big Candidate.

Читайте також: Браузер Safari отримає перекладача та підтримку Apple Pencil

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version