Home Новини сучасних технологій Sony не випустить смартфон Xperia 10 II Plus

Sony не випустить смартфон Xperia 10 II Plus

0

Як повідомляється, Sony не випустить смартфон Xperia 10 II Plus. Китайський підсказник каже, що в майбутньому компанія збирається випустити пристрої Xperia з підтримкою 5G .

Звіт надходить від китайського Tipster під назвою Caybule , який каже, що Sony Xperia 10 II Plus скасовано. Очевидно, Sony вирішили, що всі нові моделі Xperia в майбутньому повинні отримати підтримку 5G. А отже, вони відмінили ідею запуску пристрою середнього класу з Snapdragon 720 (ймовірно, 720G) SoC.

Крім того, у звіті сказано, що якби така Xperia існувала, вона вже з'явилася б на радарі витоків. Це зрозуміло, враховуючи, що Xperia 10 Plus була  анонсована  ще на MWC 2019. І наступник, якщо це правда, вже давно назрівав.

У будь-якому випадку, пристрій з номером моделі XQ-AQ52 / 53, який, як вважають, Xperia 10 II Plus, був помічений в ЄЕС. Дата реєстрації сертифікації - 31 липня 2020 року, але з того часу ми не чули нічого про пристрій.

Sony не випустить смартфон Xperia 10 II Plus

Перехід до 5G на пристроях середнього класу

Якщо ви не знаєте, Sony анонсувала Xperia 1 II та 10 II ще у лютому цього року. 10 II - це свого роду наступна ітерація Xperia 10, яка вийшла разом з 10 Plus. Додавання 10 II Plus (10 Plus II) до підрахунку могло б ідеально поєднуватися з оновленнями процесора, камери тощо. Це пов’язано з тим, що 10 Plus має SoC Snapdragon 636, тоді як за чутками 10 II Plus отримав SoC Snapdragon 7.

Крім того, у звіті сказано, що на серверах Sony були знайдені ще дві моделі з ідентифікаторами OEM PM-134X-BV та PM-135X-BV. Ймовірно, Xperia 1 III і 10 III мають вийти на 2021 рік, але ще нічого не визначено. Тим не менш, якщо підказка відповідає дійсності, смартфони середнього класу Sony підтримуватимуть підключення 5G з 2021 року. Але нам доведеться почекати, поки офіційне слово підтвердить це.

Читайте також: Новенький смартфон Sony Xperia 5 II розібрали на запчастини (відео).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version