Home Новини сучасних технологій Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple

Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple

0
Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple

Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple. Nvidia створила нову версію свого хмарного ігрового сервісу GeForce Now, який працює в мобільному браузері Safari.

Як повідомляє BBC, власники iPhone і iPad незабаром знову зможуть грати в популярну багатокористувацьку гру Fortnite, яку видалили з App Store.

Справа в тому, що Nvidia створила нову версію свого хмарного ігрового сервісу GeForce Now, який працює в мобільному браузері Safari. При цьому Apple не зможе отримувати свою частку від продажу ігрового контенту.

В даний момент Epic Games судиться з Apple з приводу видалення гри з магазину додатків App Store. Слухання у справі заплановано на травень наступного року. У документах, які подані до суду, йдеться, що в Fortnite зареєстровано понад 350 млн користувачів, але найбільшої платформою гри є саме iOS (116 млн чоловік).

Apple не дозволяє завантажувати ігри та програми на свої телефони або планшети через інші магазини додатків. Однак компанія не обмежує список сервісів, які можуть працювати в Safari або інших веб-браузерах, доступних в App Store.

В даний час Nvidia пропонує сервіс GeForce Now для комп'ютерів Mac, Windows, Android і Chromebook. Як повідомляє джерело, компанія повинна анонсувати версію для iOS до різдвяних свят.

Існує маленька ймовірність того, що Fortnite буде виключений зі списку ігор, пропонованих для пристроїв Apple. У грудні минулого року гра була ненадовго видалена з Android-версії GeForce Now.. Nvidia і Epic Games від коментарів утрималися.

Читайте також: Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version