Home Новини сучасних технологій Браузерна версія YouTube отримала нову корисну функцію

Браузерна версія YouTube отримала нову корисну функцію

0

Сьогодні надійшла інформація, що браузерна версія YouTube отримала нову корисну функцію.Слідом за модифікацією інтерфейсу вікна відеоплеєра компанія оснастила браузерную версію YouTube ще одним корисним доповненням, знайомим користувачам смартфонів, додавши підтримку голосових команд для пошуку і навігації по сервісу.

Браузерна версія YouTube отримала нову корисну функцію

Для активації функції досить натиснути на значок мікрофона, що розмістився справа від рядка пошуку, і дати дозвіл на його використання на пристрої. Якщо голосовий запит використовувати під час перегляду відео, воно автоматично буде призупинено.

Примітно, що нововведення не обмежується пошуком контенту, і може застосовуватися для навігації по сайту відеохостингу. Наприклад, за допомогою голосового запиту можна відкрити історію переглядів або пов'язану з членством бібліотеку, а також запустити відтворення останнього відео з конкретного каналу.

В даний час апдейт, за заявою Google, доступний в більшості регіонів і працює як для зареєстрованих, так і для вийшли з системи користувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version