Home Новини сучасних технологій Бренд Acer повертається на ринок смартфонів

Бренд Acer повертається на ринок смартфонів

0

Бренд Acer повертається на ринок смартфонів, про що говорить запуск компанією смартфона вперше за довгий час. Своє повернення компанія Acer розпочинає із смартфона Sospiro A60, який представлений у Мексиці та коштує близько 80 дол.

Acer Sospiro A60 можна назвати смартфоном початкового рівня. Він отримав 6-дюймовий дисплей з матрицею LCD та роздільною здатністю 1440*720 пікселів. Співвідношення сторін 18:9. Працює смартфон на процесорі Unisoc SC7731E разом із 2 Гб оперативної пам’яті та 32 Гб вбудованої. Операційна система тут Android 11 Go Edition.

Отримав смартфон Sospiro A60 три камери, а саме фронтальну з датчиком на 8 Мп та подвійну основну з датчиками 8 Мп і 2 Мп. Звісно, присутній датчик відбитків пальців, а також 3,5-мм роз’єм для навушників, порт Micro USB та Bluetooth 4.2. Акумулятор тут ємністю 3000 мАг, а щодо кольорової гами, то пристрій представлений лише у чорному варіанті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version