Home Новини сучасних технологій Представники компанії Huawei показали фото місяця зроблені на Huawei Mate 50. Результати...

Представники компанії Huawei показали фото місяця зроблені на Huawei Mate 50. Результати нікого не здивували

0
Представники компанії Huawei показали фото місяця зроблені на Huawei Mate 50. Результати нікого не здивували

Нещодавно компанія Huawei опублікувала на офіційному сайті декілька фото зробленими на новому флагманському камерафоні Huawei Mate 50 Pro. Користувачі відразу почали порівнювати фото зі світлинами зробленими на Huawei Nova 7, Huawei Mate 40 Pro та Huawei Mate 20 Pro. Великої різниці неозброєним оком помітити не вдалось,тобто якість зображення абсолютно не відрізнялась.

Цікаво: Два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

Великим плюсом у флагманских камерофонів Huawei завжди була можливість обробки зображення.Huawei нещодавно запустив свій власний бренд зображення XMAGE, після розірвання контракту з Leica. Саме Huawei Mate 50 Pro і став першим , де використовується дана технологія.

Даний пристрій має 50 мегапіксельну камеру з перемінною діафрагмою. Діафрагму можна переключати в діапазоні F1,4-F 4,0, шляхом регулювання відкривання і закривання шести пелюстків.

В якості помічника камері виступає десяти канальний мультиспектральний датчик, та лазерний автофокус. Також на передній панелі видніється 13 мегапіксельна камера з діафрагмою F2.4, та датчик 3D Tof.

Цікаво: Huawei P50E офіційно представлений в Китаї

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version