Реклама

Бренд OPPO запустив робот-пилосос за 274 долари

Останні Новини

Бренд OPPO запустив новий робот-пилосос OPPO Sweeping Robot N3 за 274 долари. Даний робот-пилосос отримав технологію вібрації високочастотної звукової хвилі, що чудово справляється із видаленням важких плям на підлозі, а за одну хвилину таких вібрацій може бути до 12 000. Потужність всмоктування нового робота-пилососа дорівнює 4000 Па.

Отримав Sweeping Robot N3 датчик dToF-лідар, радіус сканування якого дорівнює 10 м. Присутня також технологія LiDar для будування карти приміщення, в якому робот буде прибирати. Для орієнтації в просторі та розпізнавання різних предметів в вашому будинку типу килимів чи диванів, то тут є вбудовано більше 30 датчиків та більше 20 незалежних алгоритмів.

Працює OPPO Sweeping Robot N3 разом із застосунком OPPO Smart Home, тобто керувати ним справді зручно.  В додатку ви можете планувати прибирання, редагувати тип прибирання, час, тощо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

BlackBerry випустить 5G смартфон з фізичною клавіатурою

Сьогодні надійшла інформація, що BlackBerry випустить 5G смартфон з фізичною клавіатурою. Очікується, що реліз відбудеться вже цього року. Нещодавно, Пітер...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -