Home Новини сучасних технологій Черговий скандал навколо Київстар: Безлімітні месенджери не такі вже й безлімітні

Черговий скандал навколо Київстар: Безлімітні месенджери не такі вже й безлімітні

0

Ми вже неодноразово повідомляли про досягнення компанії Київстар в сфері покращення та розширення зв’язку в Україні. Одночасно з цим, нам зустрічається багато гнівних відгуків користувачів послугами компанії Київстар і в багатьох випадках вони не вихваляють послуги оператора зв’язку. Цього разу, мова піде про черговий скандал навколо Київстар. Безлімітні месенджери не такі вже й безлімітні і з цим погоджується один користувач цієї послуги.

Спочатку користувач відмітив поганий інтернет і вартість тарифів, які стабільно підвищуються, а явних покращень не видно. Після цього він розказав, як мав неприємний конфлікт з Київстар після того, як пред'явив їм претензію стосовно безлімітних месенджерів, які включені в його тарифний план — “Безлім соцмережі”. За умовами тарифу, він отримує 4 ГБ інтернету, 60 хв на інших операторів та безлім на популярні соціальні мережі.

В користувача виникла наступна проблема: по закінченню тарифних ГБ, в нього перестали працювати соціальні мережі. Після цього, він звернувся в техпідтримку, де пояснив свою проблему. По завершенню спілкування з операторами, виявилося, що безлім в соцмережах активний рівно до того моменту, поки є МБ на рахунку. Тобто, нема МБ — нема соціальних мереж — закінчується безліміт.

Найбільше користувача розчарувало те, що б продовжити користуватися “безлімітними соціальними мережами” необхідно додатково купляти пакет МБ щодня, тобто 10 грн щодня. За словами користувача, після такого інциденту він залишив компанію Київстар і перейшов до Lifecell, де пропонують кращі для нього умови. Детальніше з відгуком можете ознайомитися нижче.

Черговий скандал навколо Київстар: Безлімітні месенджери не такі вже й безлімітні

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version