Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Чому українці досі користуються послугами ПриватБанку?

Чому українці досі користуються послугами ПриватБанку?

0

В Україні кожного дня відбуваються зміни, які стосуються банківської системи і банків вцілому. Єдине, що останнє десятиліття не змінюється, це популярність ПриватБанку і кількість його активних клієнтів тільки продовжує збільшуватися. Так, в Україні є ще й інші банки, які також досить відомі і мають свою клієнтську базу, але заперечувати могутність Приватбанку ніхто не буде. Дійсно, останні декілька років його репутація дещо погіршилася, але причиною цього є не сама робота банку, або функціоналу Приват24, а скандалів, які були навколо нього, його власників і тому подібного. Так чому українці досі користуються послугами ПриватБанку?

Пенсії та заробітні плати

Велика кількість українців отримує заробітні плати та пенсії в Приватбанк. Причин на це також достатньо, найпопулярніша, це відсутність комісій при знятті готівки в банкоматах. Також доступний депозит на власні кошти, які зберігаються на такій картці.

Відділення та банкомати

Нема чого приховувати, але відділення, банкомати та термінали ПриватБанку можна знайти в кожному місті та селі. В найгіршому випадку, ви знайдете тільки банкомат який регулярно завантажують готівкою.

ПриватБанк надійний

Навіть не дивлячись на всі скандали, які стосуються ПриватБанку, він все рівно вважається найбезпечнішим банком в Україні. Вже більше двадцяти років клієнти банку користуються кредитами, ставлять гроші на депозит, проводять всі фінансові операції і тому подібне без нарікань і складнощів. Всі депозити захищені, а кредити видають весь час та більш-менш лояльно.

Приват24

Напевно одна з причин такої популярності ПриватБанку. Приват24 став своєрідною візиткою банку, а сам показав оперативність роботи банку та його мобільність. Навіть зараз, більшість банків України не пропонують такий функціонал, який був доступний в Приват24 років 10 тому. Крім цього, ще варто відмітити його стабільність роботи, оскільки Приват24 працює цілодобово і недоступний тільки під час технічних робіт або ж проблем з банком.

Також нещодавно стало відомо, що в ПриватБанку відмовляються надавати кредит тим, хто раніше відмовлявся від кредитного ліміту.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version