Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В ПриватБанку відмовляються надавати кредит тим, хто раніше відмовлявся від кредитного ліміту

В ПриватБанку відмовляються надавати кредит тим, хто раніше відмовлявся від кредитного ліміту

0

Останнім часом, все більше і більше з’являється новин, які стосуються ПриватБанк. Не так давно з’явилася інформація, що його планують виставити на продаж, потім розпочалися проблеми з Приват24 і тому подібне. Зараз же, стало відомо, що в ПриватБанку відмовляються надавати кредит тим, хто раніше відмовлявся від кредитного ліміту. По крайній мірі, так вважає один клієнт ПриватБанк, якій відмовляють в кредиті. Відповідна інформація з’явилася на сайті Мінфін. Тепер детальніше.

Як повідомляє клієнт, вона користується послугами ПриватБанк вже досить тривалий час і має відкриті там два рахунки, один як ФОП, а інший як фізична особа. Так ось, в неї виникла необхідність в купівлі техніки, яку вона хотіла придбати з оплатою частинами. Логічно, що для цього їй необхідно було відкрити кредит. Ось тут в неї розпочалися проблеми, оскільки банк відмовлявся відкрити їй кредитний ліміт. На запитання, в чому причина відмови, вона отримала дві відповіді.

Першою причиною стала відсутність довідки про доходи (?) і це враховуючи те, що вона має відкритий рахунок ФОПа в ПриватБанк. Почувши це, як аргумент для відмови в наданні кредиту, вона звернулася в техпідтримку і уточнила, яку саме довідку (як ФОП) вона повинна надати, щоб підтвердити свої доходи. На це їй відповіли, що таких довідок вони не видають, оскільки її не існує.

Після цього, вона залишила скаргу на банк і з нею досить швидко зв'язалися для роз'яснення ситуації. На цей раз їй запропонували провести актуалізацію даних і ще раз спробувати подати заявку на кредит. Після розмови, клієнт відвідала банк, оновила необхідні дані та подала заявку на кредит. З її слів, з нею так ніхто і не вийшов за зв’язок.

Наступною причиною для відмови в кредиті стало те, що вона раніше відмовилася від кредитного ліміту і банк зараз не хоче їй видавати кредит.

Досить дивна ситуація склалася в клієнта із ПриватБанк і будемо надіятися, що проблему вони вирішать вже в найближчий час. З оригінальним відгуком можете ознайомитися нижче.

В ПриватБанку відмовляються надавати кредит тим, хто раніше відмовлявся від кредитного ліміту

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version