Реклама

Чи потрібен DVD плеєр в сучасному світі?

Останні Новини

Давайте згадаємо дитинство та й взагалі часи ще декілька років тому. Де всі переглядали фільми та серіали? На телевізорі через DVD-програвач. Інших варіантів просто не існувало і тому такий пристрій можна було знайти в кожному домі без виключення. Зараз ситуація значно змінилась і DVD-програвачі просто стоять без діла, а про покупку нового навіть мови немає. Те ж саме сталося із самим форматом DVD. Тому давайте поговоримо для чого взагалі зараз DVD-плеєри, можливо краще їх взагалі викинути?

Для того, щоб користуватись DVD-плеєром потрібно мати DVD диски. А де їх зараз брати? Людям, які живуть в містах вже давно здається, що такі речі перестали продаватись взагалі. Теоретично, DVD взагалі не потрібно, бо є інтернет із усім, що хочеш. Зараз навіть телебачення відходить на другий план, не те що DVD. Але насправді диски продаються і то багато де. В інтернеті можна знайти фільм/серіал на дисках і замовити собі, так само є й магазини стаціонарні в містах, де також можна придбати ліцензований контент на DVD диску. Все це коштує копійки і не користується популярністю. Єдина категорія людей, яка напевно найбільше використовує DVD-програвачі та диски, це далекобійники. Вони не можуть мати всю дорогу стабільний сигнал. Це просто неможливо, а займатись чимось в вільний час потрібно. От тому вони й використовують такий старий спосіб розваги. До речі, в магазинчиках на трасі найчастіше й можна зустріти старі добрі DVD диски. Загалом зрозуміло, що якщо питання в самих дисках, то це не проблема їх дістати.

Цікаво: DVD-привід: потрібен сучасним комп’ютерам чи ні?

Ну давайте тепер вияснимо чи потрібен взагалі DVD-програвач в 2022 році? Швидше ні. Зараз все, що завгодно можна подивитись в інтернеті онлайн, безкоштовно, без проблем. Якщо ви не хочете дивитись онлайн, то можна завантажити будь-який фільм з торента також без додаткової плати. Тобто, що б ви не хотіли побачити, це можна отримати швидко, дешево, офіційно в інтернеті.

Якщо ви віддаєте перевагу перегляду фільмів, новин, програм на телевізорі, тоді можна придбати платну підписку на онлайн кінотеатр, або ж просто дивитись так само як на ПК фільми в інтернеті (у випадку, якщо у вас телевізор підтримує SmartTV). В телевізорі в браузері можна знайти так само будь-що і увімкнути онлайн. За це не потрібно платити кошти. Якщо ж обрати платну підписку на різні кінотеатри, то ви отримаєте ліцензовані фільми та серіали в найкращій якості, а їх колекція буде постійно поновлюватись.

Важливий мінус DVD-плеєрів в тому, що на них неможливо дивитись фільми в високій якості. Якщо ваш ТВ підтримує 4К формат, то його записати на DVD диск просто буде неможливо. Сам диск немає стільки пам'яті. Для цього використовують інші диски Blu-ray. Якщо ви про них не чули, не дивно. Вони з'явились тоді ж, коли й швидкий інтернет, а тому не отримали популярності. Записавши фільм на DVD диск ви не отримаєте точно високої якості, на відміну від онлайн перегляду.

Отож, DVD-програвачі не вийдуть повністю із користування ніколи. На них будуть дивитись фільми люди, які не мають інтернету, або живуть в віддалених куточках країни, а також далекобійники. Звісно, такої популярності як колись вже не буде, але й не зникнуть повністю це точно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы типы людей, которые полюбят смарт-часы

Стаття доступна українською...С каждым годом технологии развиваются и если посмотреть назад в 2010 и сравнить его с 2020 годом,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -