Реклама

Названо причини, чому OC Windows 11 мало кого цікавить

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За два місяці існування нової версії Windows, її встановили менше 1% користувачів. Компанія Microsoft не оприлюднює даних, але відомо, що Windows 11 дуже повільно поширюється серед користувачів ПК. Мало хто згоден відмовитись від своєї операційної системи Windows 10 і встановлювати її нову версію.

За даними компанії з управління ІТ-ресурсами Lansweeper, якщо взяти 10 млн ПК, то лише на 0,21% з них встановлена Windows 11. Це трагічно мало, і тому напрошуються деякі міркування.

Серед найвідоміших операційних систем Windows, її одинадцята версія посідає лише п‘яте місце. 3,62% користувачів обирають Windows XP, хоча вважається, що вона зовсім не зручна у використанні. А 0,95% користуються Windows 8. Це досить дивно, тому що восьма версія стоїть в рейтингу неуспішних ОС Windows після Vista та Windows Me.

Цікаво: Названо основні переваги Windows 11

Компанія Lansweeper попереджає, що Microsoft не займається корегуванням неполадок чи розробками патчів безпеки для застарілих ОС Windows. Користувачі таких операційних систем не застраховані від небезпеки. Адже злодії можуть скористатись їх слабкими місцями.

Навіть попри те, що оновлення десятої версії Windows до одинадцятої безоплатне, користувачі не поспішають. На це є свої пояснення.
Microsoft радить не встановлювати Windows 11 на моделі ПК, в яких немає криптографічного модуля, що забезпечує шифрування даних і захист від зломів. На практиці ж, зробити це можливо, але досить тяжко. Встановлення ОС рекомендоване для більш новіших комп‘ютерів.

Багатьом поки невідомо про нову версію Windows. Компанія Microsoft потурбувалась, щоб 11 версія була доступною в оновленнях. Але багато людей, щоб нічого не накоїти з комп‘ютером не наважуються на встановлення.

Багато хто не хоче міняти свою надійну і перевірену часом Windows 10 на нову Windows 11. Побоюються, що вона може мати певні недосконалості в роботі. Хоча Microsoft швидко реагує відповідними оновленнями даних, навіть маючи всі можливості для встановлення, ризикувати не хочеться.

На жаль, протягом свого двомісячного існування, Windows 11 знайшла малу кількість своїх користувачів. Можливо, ви станете одним із них?

Також нещодавно було названо найкращі безкоштовні антивіруси для Windows в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания lifecell предлагает новый уникальный тариф, который подойдет большинству украинцев

Стаття доступна українською...Под конец месяца, компания lifecell предлагает новый уникальный гибкий тариф,который подстраивается под нужды пользователей. Название тарифа так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -