Реклама

Чи потрібно вимикати смартфон під час грози

Останні Новини

Цей тиждень в певних регіонах України виявився справді спекотним, але не обійшлось і без грози. А чи чули ви від своїх батьків чи старших родичів, що користуватись телефоном під час грози не можна? Я думаю, що так. Навіть більше, його рекомендували вимикати та ввімкнути знову лише після завершення грози. Так давайте ми все ж розберемось, чи потрібно вимикати смартфон під час грози, чи можна ним користуватись без негативних наслідків.

Конкретної заборони про те, що користуватись смартфоном під час негоди немає, проте є рекомендації виробників. Дані рекомендації говорять про те, що краще не користуватись смартфоном під час грози, але причиною вони називають банальне погіршення зв’язку за таких погодних умов. Ну і ще одна рекомендація, це при відсутності сигналу під час грози, не варто виходити на вулицю та починати «ловити» його. Все таки ймовірність влучення блискавки при таких діях існує.
Якщо під час грози ваш смартфон знаходиться на зарядці, то в такому випадку його потрібно від’єднати від мережі. За таких умов, можливі скачки напруги, відповідно можливе пошкодження акумулятора вашого пристрою.

Щодо небезпеки використання смартфона, то ви, ймовірно, чули про випадки влучення блискавки у людей, які в цей час користувались смартфоном. Правда підтвердження, що це відбулось саме через смартфон, немає. Це лише припущення. Вірити цьому чи ні, ваш вибір.

Якщо робити висновок, то користуватись смартфоном під час грози можна, так як конкретних заборон немає. Рекомендується лише від’єднувати смартфон разом із іншими пристроями від мережі під час грози, особливо якщо про це попереджають відповідні служби. Якщо брати до уваги нашу думку, то ми б все-таки не рекомендували використовувати смартфон під час грози без нагальної потреби, краще все-таки дочекатись її закінчення і спокійно продовжити свої справи.

Також нещодавно було названо два випадки, коли рекомендується вимикати інтернет на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi, незабаром, презентує новий смартфон Redmi Note 11 4G

Нещодавно компанія Xiaomi презентувала в Китаї Redmi Note 11 5G, а зараз до глобального запуску готується протсіша та дешевша...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -