Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Чи варто українцям хвилюватися через обмеження кількості переказів на картку ПриватБанку

Чи варто українцям хвилюватися через обмеження кількості переказів на картку ПриватБанку

0

З високою ймовірністю ви сьогодні чули про те, що ПриватБанк вводить нові обмеження по відношенню до своїх клієнтів. Якщо детальніше, то в ПриватБанку вирішили обмежити кількість отриманих та відправлених переказів як по Україні, так і з-за кордону. Цілком логічно, що в соціальних мережах розпочалася паніка, і в сторону Приватбанку “полетіла” велика кількість негативу через такі нововведення, які стосуються практично всіх його клієнтів. Давайте спробуємо вирішити, чи варто українцям хвилюватися через обмеження кількості переказів на картку ПриватБанку.

В першу чергу варто розуміти, що ПриватБанк найбільший банк України і послугами переказу коштів користується неймовірно велика кількість громадян, а саме близько 7 млн клієнтів. Цілком логічно, що далеко не всі клієнти використовують свої рахунки тільки для переказу коштів родичам або близьким, а ще й для неофіційної підприємницької діяльності або ж для відмивання коштів. Саме для таких "клієнтів", ПриватБанк і ввів обмеження по кількості отриманих та відправлених переказів в місяць. Нижче побачите, як зараз це буде виглядати.

Чи варто хвилюватися через обмеження кількості переказів на картку ПриватБанку

Як бачите, зараз клієнти ПриватБанку можуть відправляти не більше 100 переказів по Україні та 25 переказів за кордон. Стосовно отримання переказів, то ситуація виглядає аналогічно - до 100 отриманих переказів від інших клієнтів ПриватБанку (та й не тільки від клієнтів ПриватБанку) та 30 переказів з-за кордону.

В соціальних мережах різко негативно віднеслися до таких нововведень і найчастіше можна почути про те, що це обмеження для кожного клієнта ПриватБанку. На ділі, це зовсім не так, оскільки більшість клієнтів ПриватБанку не робить такої кількості переказів і це дуже далеко до 100 переказів в місяць. Якщо не вірите, перевірте свою виписку з ПриватБанку і побачити, що кількість зроблених вами переказів не перевищує навіть 10 в місяць.

Найбільшу паніку наводять саме ті клієнти, які займаються неофіційною підприємницькою діяльністю і продають товари або послуги в інтернеті, особливо це стосується Instagram. Для таких клієнтів, 100 переказів неймовірно мало і в такі рамки вони не зможуть вкладатися взагалі ніяк.

Чи варто тоді хвилюватися простим клієнтам ПриватБанку через такі обмеження? Можна з впевненістю сказати, що ні, оскільки 97% клієнтів навіть не відчують цих обмежень і продовжать користуватися послугами ПриватБанку, як і раніше.

Для тих же, хто не вкладається в рамки в 100 переказів, варто відкрити ФОП і спокійно сплачувати 5% податку + ЄСВ.

Також нещодавно стало відомо, що в Приват24 виконуються оплати товарів та послуг без відома власників рахунку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version