Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В Приват24 виконуються оплати товарів та послуг без відома власників рахунку

В Приват24 виконуються оплати товарів та послуг без відома власників рахунку

0

Останні декілька місяців щось неймовірне відбувається із ПриватБанком та його сервісами, особливо Приват24, оскільки клієнти все частіше скаржаться на проблеми в його роботі і часом, незрозумілі дії в ньому. На цей раз стало відомо, що в Приват24 виконуються оплати товарів та послуг без відома власників рахунку. Відповідною інформацією поділився один клієнт ПриватБанку і залишив свій негативний відгук про роботу сервісу на сайті МінФін. Відгук клієнта дивіться в кінці матеріалу.

За словами постраждалого, 30 вересня цього року, з його рахунку була здійснена оплата в зарубіжному інтернет-магазині, в якому він особисто нічого не купував. Клієнт спробував розібратися із цією ситуацією і як виявилося, підтверджуючі паролі (3D Secure) приходили йому в додатку Приват24 і…хтось їх вводив замість нього. На думку постраждалого, до цього причетні недобросовісні співробітники ПриватБанку, які якимось чином отримали доступ до його акаунту і здійснювали оплату від його імені.

Жертва шахрайства також повідомив, що було відправлено офіційний запит в ПриватБанк для надання всіх логів доступу, але на жаль, у відповідь він отримав тільки мовчанку. Також жертва підмітила, що після оплати в зарубіжному інтернет-магазині, в нього "злетіла авторизація" в Приват24. Стосовно відміни оплати, в ПриватБанку йому відмовили.

Постраждалий також додав, що практично аналогічна ситуація трапилася і з його подругою, в якої все відбувалося за аналогічним сценарієм. В неї також припинила працювати авторизація в Приват24, також зникли підтверджуючі дзвінки від ПриватБанку та була здійснена спроба оплати з невідомого пристрою.

Будемо очікувати на розвиток подій і цікаво було б дізнатися, хто і як отримав доступ до особистого кабінету в Приват24 без відома його власника.

Також нещодавно українцям розповіли, як правильно придумати надійний пароль до Приват24.

В Приват24 виконуються оплати товарів та послуг без відома власників рахунку
Відгук клієнта ПриватБанку

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version