Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українцям розповіли, як правильно придумати надійний пароль до Приват24

Українцям розповіли, як правильно придумати надійний пароль до Приват24

0

Останнім часом можна зустріти багато скарг клієнтів ПриватБанку на те, що вони найчастіше стають ціллю шахраїв. Зрозуміти клієнтів ПриватБанку можна, оскільки він найбільший банк України, а це означає, що кількість активних клієнтів в нього найбільша, що однозначно грає на руку шахраям. Щоб не потрапити в пастку шахраїв, необхідно не тільки дотримуватися елементарних правил кібергігієни, а й придумувати складні паролі до Приват24, от саме про це зараз поговоримо і розповімо, як правильно придумати надійний пароль до Приват24.

В першу чергу варто розуміти, що сам по собі, онлайн-банк Приват24 неймовірно безпечний і ймовірність, що шахраї отримають доступ до вашого рахунку без вас, неймовірно мала, навіть можна сказати, що вона близька до 0%.

Якби не було і який би захист ПриватБанк не гарантував своїм клієнтам, найчастіше злом акаунтів відбувається саме через неуважність користувачів та розповсюдження конфіденційної інформації в мережі, або ж безпосередньо шахраям, які часто представляються співробітниками Служби Безпеки ПриватБанку.

Як правильно придумати пароль до Приват24?

В першу чергу, необхідно придумати складний пароль, який не буде містити словникові слова і такі дані як ім'я, прізвище, по-батькові та дати народження. Зазвичай, зловмисники в першу чергу роблять елементарний підбір найпростіших слів, які можуть бути пов'язаними з жертвою.

В першу чергу, в пароль варто додавати випадкові слова, а ще буде кращим, якщо ці слова будуть написані з помилками. Те саме стосується й випадкових комбінацій чисел та спеціальних символів. Фактично, ваш пароль повинен бути таким, в якому немає ніякого сенсу і він просто включає в себе рандомний набір цифр, букв та спецсимволів. Також варто робити паролі максимально довгими, щоб у випадку його підбору, шахраї потратили на це максимально багато часу.

І остання порада, періодично змінюйте пароль на новий, який створений за попередніми рекомендаціями.

Також нещодавно стало відомо, як забрати свої гроші, якщо Приватбанк заблокував банківську карту або рахунок.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version