Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Відомо, як забрати свої гроші, якщо Приватбанк заблокував банківську карту або рахунок

Відомо, як забрати свої гроші, якщо Приватбанк заблокував банківську карту або рахунок

0

Ми не перший раз пишемо про ПриватБанк, про складні ситуації, в які потрапляють його клієнти і сьогодні спробуємо обговорити ще одну проблему – блокування банківської карти / рахунку та отримання грошей з неї. Тому зараз розповімо, як забрати свої гроші, якщо ПриватБанк заблокував банківську карту або рахунок, оскільки процес цей досить складний і тривалий по часі.

І так, для початку варто нагадати, через що взагалі блокують банківські карти та рахунок в ПриватБанку (та й в інших банках). Найпопулярнішою причиною для блокування рахунку є підозрілий переказ. Що мається на увазі під "підозрілий переказ"? Для прикладу, ви раніше отримували перекази до 10 000 грн, а тепер отримали переказ на суму понад 100 000 грн. Такий переказ, з великою ймовірністю, ПриватБанк затримає, оскільки він не своєрідний для вас і на тимчасово заблокує вам доступ до цих грошей, вимагаючи підтвердження легальності цього переказу.

Що ж роблять практично всі, якщо ПриватБанк блокує банківську карту або рахунок? Йдуть до найближчого відділення для вияснення і тут то і розпочинається найцікавіше, оскільки довести ПриватБанку, що цей переказ легальний і не був отриманим для злочинних цілей, або ж не є відмиванням коштів досить складно.

У вас будуть вимагати велику кількість довідок та інших паперів, які, в більшості випадків, не дадуть ніякого результату і ви тільки будете витрачати свій вільний час, на повернення своїх коштів. Якщо по ділу, то у вас буде 2-3 спроби для підтвердження легальності переказу і якщо вони будуть без результативні, то процес повернення справді затягнеться на дуже довгий час. Що ж тоді робити?

Виходом із ситуації буде розірвання договору з ПриватБанком та відкриття рахунку в іншому банку. Вам достатньо прийти у відділення ПриватБанку і написати заяву про розірвання договору. В результаті розірвання договору, ПриватБанк зобов'язаний повернути всі ваші гроші і у вашому випадку, переказати їх на ваш новий рахунок в іншому банку.

Враховуючи це, протягом 5-10 робочих днів, ПриватБанк зобов'язаний здійснити переказ. Також варто взяти до уваги, що у випадках із проблемними переказами, ПриватБанк часто сам розриває договір із клієнтами і повідомляє про те, що всі особисті кошти будуть переказані на інший банківський рахунок.

Також нещодавно українцям розповіли, як пенсія та заробітна плата можуть зникнути з банківської карти

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version