Home Новини сучасних технологій Названо попередньо встановлені додатки, які можна видаляти з смартфона без побоювань

Названо попередньо встановлені додатки, які можна видаляти з смартфона без побоювань

0

Зараз практично всі купують нові смартфони хоча б один раз на 3-4 роки. Причиною цього є те, що виробники смартфонів штучно роблять смартфони старими вже через деякий час, стимулюючи нас до покупки нових смартфонів. Детальніше ми описували цей процес в попередньому матеріалі і з ним варто ознайомитися. Так ось, покупка нового смартфона це цілком очікувана подія, оскільки вибір цих пристроїв неймовірно великий і складний. Як завжди таке трапляється, після покупки смартфона і його першого запуску, кожен користувач отримує перше розчарування у вигляді великої кількості попередньо встановлених додатків, де одні з них безпосередньо належать Google, а інші встановлюються в результаті домовленостей виробника смартфона із розробником додатку. Якщо вас так не влаштовує та кількість сміття, яка встановлена на новому смартфоні, то зараз буде названо попередньо встановлені додатки, які можна видаляти з смартфона без побоювань, що він перестане працювати або ж буде працювати некоректно.

Як ми писали вище, більшість попередньо встановлених додатків взагалі непотрібні на смартфоні і вони більше роблять йому шкоду, ніж можна отримати від них користі. Крім того, що вони засмічують внутрішню пам'ять, кеш, оперативну пам'ять, витрачають ресурс акумулятора та самовільно підключаються до інтернету, вони ще й сканують весь час смартфон і передають отримані дані на свої сервери. Цілком логічно, що такі додатки краще видалити або ж вимкнути, щоб смартфон працював довго і без нарікань.

Розпочнемо напевно із додатків Google, яких на кожному Android-смартфоні цілком достатньо.

В першу чергу, вимкнути або видалити, варто додатки Google Музика, Google Фільми, Google Duo, Google Hangouts. Цими додатками практично ніхто не користується в Україні, оскільки перші два пропонують платний контент, третій пропонує відеозв'язок, а четвертий предачу миттєвих повідомлень.

Українці активно користуються аналоговими додатками, які пропонують ті ж можливості, але безкоштовно.

Наступні додатки будуть стосуватися смартфонів Samsung, а саме Samsung Wear та Smart Switch. Перший додаток необхідний для смарт-годинників компанії Samsung, а інший для перенесення даних із старого смартфона Самсунг на новий.

Також в цей список можна додати такі соціальні мережі як LinkedIn та Facebook. Перша соціальна мережа активно використовується в США, а додаток Facebook взагалі зайвий на смартфоні, оскільки засмічує його неймовірно. Також варто відмітити, що користуватися соцмережею Facebook краще та безпечніше через браузер.

Крім цих додатків, ви можете видалити або призупинити й інші додатки, якими ви не користуєтесь, або ж не плануєте використовувати.

Також нещодавно стало відомо, чому додатки стежать за власниками смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version