Реклама

Чи варто очікувати навушники Huawei FreeBuds 5

Останні Новини

Минуло практично півтора року від запуску навушників Huawei FreeBuds 4, а запуск їх наступників так і не відбувся. Раніше ходили чутки про запуск даних бездротових навушників у жовтні цього року. Зокрема їх запуск очікувався разом із Huawei P50 Pocket S. Проте як бачимо, це не відбулось. Так постає питання чи варто очікувати навушники Huawei FreeBuds 5?

На китайській платформі Weibo з’явилась інформація про запуск бездротових навушників Huawei FreeBuds 5 наступного місяця. Тобто, до кінця року нам таки варто очікувати на їх запуск. Також говориться про те, що поряд з даними навушниками буде представлено і Huawei Watch GT 4.

Також відмітимо, що на ринку уже запущено навушники FreeBuds 5i, тому повторимось, що очікувати запуск нових навушників FreeBuds 5 таки варто.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Характеристики смартфона Xiaomi 11T та значення цієї прикладки Т

Думаю всім відомо, що компанія Xiaomi розробляє реально якісну техніку, в цьому ми переконуємося після кожної презентації нових смартфонів....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -