Home Новини сучасних технологій Чи впливає тактильна віддача на якість смартфона?

Чи впливає тактильна віддача на якість смартфона?

0

Можливо ви і не звертали увагу, але практично всі смартфони оснащені такою “фішкою”, як тактильна віддача. Від цієї віддачі справді залежить досить багато, як мінімум ваші відчуття від користування смартфоном. За тактильну віддачу в смартфонах відповідають вібромоторчики, які в різних смартфонах працюють по різному, а значить користуючись смартфоном Xiaomi і звикнувши до їхньої тактильної віддачі, вам буде деякий час незвично користуватися смартфонами Samsung з їхніми вібромоторчиками. Також є такі виробники смартфонів, які не вважають за необхідне робити тактильні відчуття максимально зручними та приємними для своїх користувачів і в результаті, власники таких смартфонів просто вимикають всі можливі вібрації на смартфоні. Так чи впливає тактильна віддача на якість смартфона?

Насправді так, це дійсно один з показників якості смартфона від певного виробника. Взагалі, вібромоторчики покликані підтверджувати наші дії на смартфоні, так вам не прийдеться по декілька разів тиснути на певну кнопку, щоб отримати результат від ваших натискань.

Фактично, тактильна віддача покликана покращити ваші "стосунки" з смартфоном, покращити ваше розуміння і тому подібне. По тій причині, відомі бренди завжди звертають велику увагу на вібромоторчики та коректність їхньої відповіді на поставлені вами завдання.

Погодьтесь, що набагато приємніше користуватися смартфоном, який вспіває за вашими діями і дає вам певну віддачу, а не коли після натискання на екран, смартфон починає вібрувати через декілька секунд. Це дійсно нервує і в таких випадках ця опція вимикається.

Крім цього, тактильна віддача також стає в нагоді людям, в яких слабкий зір, оскільки смартфон підтверджує кожну дію і немає необхідності сильно вдивлятися і по декілька разів перевіряти свої дії.

Тому в будь-якому випадку, якщо ви плануєте придбати новий смартфон, спочатку протестуйте його на тактильну віддачу, оскільки від цього залежить комфорт користування смартфоном, та й добре видно відношення корпорацій до звичайних клієнтів.

Також нещодавно було вияснено, чи справді смартфони із захистом від вологи не бояться рідини.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version