Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Чим відрізняється банкомат ПриватБанку від терміналу самообслуговування

Чим відрізняється банкомат ПриватБанку від терміналу самообслуговування

0

Оскільки ПриватБанк найпопулярніший банк в Україні, логічно, що їхніх банкоматів та терміналів самообслуговування неймовірно багато і зустріти їх можна практично в кожному більш менш людному місці. Багато хто не знає, чим відрізняється банкомат ПриватБанку від терміналу самообслуговування, окрім видачі та приймання готівки.
Зазвичай, термінали самообслуговування використовуються для поповнення своєї або чужої банківської карти, а банкомати використовують зазвичай тільки для зняття готівки. Зараз же розповімо, яка між ними ще є різниця.

Розпочнемо з терміналів самообслуговування та їхніх можливостей. Термінали самообслуговування використовують для поповнення банківських карток як українських, так і закордонних . Також можна здійснювати всі види платежів не тільки з карти Приватбанку, а й з карток інших банків. Додатково можна поповнювати свої депозити та вносити платежі по кредиту. Для юридичних осіб та ФОП також присутня можливість вносити виручку.

Серед іншого, через термінали можна надсилати грошові перекази, оплачувати комунальні послуги та послуги косметичних та туристичних компаній, поповнювати рахунки мобільних операторів, здійснювати благодійні внески та багато іншого.

Банкомати ж не такі насичені функціями, оскільки вони більше орієнтовані на операції з вашою банківською картою. За допомогою банкомату ви можете зняти готівку з карти, перевірити її баланс та отримати реквізити карти, змінити пін-код, вказати свій фінансовий номер, отримати виписку по карті. Також можна отримати переказ через Privatmoney, MoneyGram, WesternUnion та інші.

Як бачите, термінали самообслуговування орієнтовані на різноманітні банківські та додаткові послуги, а банкомати - на зняття готівки та операції по картці.

Також нещодавно стало відомо, що робити, якщо у вас зламалася банківська карта Приватбанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version