Home Новини сучасних технологій Названо основні причини, чому ви захочете придбати смартфон Xiaomi Mi 11

Названо основні причини, чому ви захочете придбати смартфон Xiaomi Mi 11

0

Смартфон Xiaomi Mi 11 – останній флагманський смартфон компанії, який можна вважати одним із найкращих смартфонів 2020 -2021 років. Цей смартфон отримав все найкраще, що тільки могли запропонувати в Xiaomi. Також Xiaomi Mi 11 найкраще підійде тим, хто вибирає смартфони по співвідношенню якість / ціна. Зараз же буде названо основні причини, чому ви захочете придбати смартфон Xiaomi Mi 11.

1. Процесор

Так, Mi 11 отримав останній флагманський процесор від Qualcomm - Snapdragon 888. Xiaomi були першими, хто випустив смартфон з цим процесором. Він пропонує неймовірну продуктивність і з ним ви забудете, що таке загальмованість смартфона.

2. Дисплей

Дисплей в цього смартфона справді якісний, великий і приємний в користуванні. Mi 11 отримав великий 6,81-дюймовий AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю 3200 × 1440 пікселів. Якщо іншими словами, то дисплей Quad HD + або 2K +. Досвід користування смартфоном з таким дисплеєм справді неперевершений, а частота оновлення просто підвищує взаємодію між користувачем та смартфоном. Щільність пікселів на дюйм тут складає 515, що справді вражає. Те саме стосується й співвідношення сторін - 20:9.

3. Звук

Для більшості людей звук не відіграє важливу роль при виборі смартфона, але повірте, якщо ви купляєте смартфон за 20 000 грн +, то було б неприємно отримати "звук, як з відра". В даному випадку, Mi 11 оснащений стереозвуком від відомої компанії Harman Kardon, яка належить Samsung. Вони подарували нам неперевершені бездротові колонки JBL, які користуються шаленою популярністю серед всіх людей, які полюбляють активний відпочинок. До чого ми це ведемо?
До того, що купляючи смартфон Mi 11 ви отримуєте неперевершене звучання навіть без додаткових колонок і тому подібного.

4. Автономність та зарядка

Xiaomi також добре попрацювали над автономністю Mi 11, а точніше над його оптимізацією, тому що з акумулятором 4600 мАг ви можете отримати до 40 годин користування смартфоном. Стосовно зарядки, то ви отримуєте швидку зарядку потужністю 55 Вт, завдяки якій процес заряджання займає досить короткий проміжок часу, а саме вам необхідно 30 хв, щоб зарядити смартфон від 0% до 85%. Зарядка від 85% до 100% займе додаткових 10 хв.

Крім цього, смартфон також отримав можливість заряджати бездротово із зарядним пристроєм потужністю 50 Вт.

Також нещодавно смартфон Xiaomi Mi 11 пройшов серйозний тест на міцність.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version