Home Новини сучасних технологій Чим відрізняється флагманський смартфон від стандартного (бюджетного) смартфона?

Чим відрізняється флагманський смартфон від стандартного (бюджетного) смартфона?

0

Ми в своїх статтях дуже часто говоримо про смартфони як різних виробників, так і різних цінових категорій. Найчастіше в нас звучать два терміни, а саме бюджетні смартфони та флагманські смартфони. І як би це дивно не звучало для певної частини користувачів, але не всі знають різницю між цими двома категоріями. Саме тому, зараз ми і поговоримо про те, чим відрізняється флагманський смартфон від стандартного (бюджетного) смартфона, відповідно визначимо причини різниці в ціні на дані пристрої.

Основна відмінність полягає в якості використовуваних матеріалів. Флагманські смартфони обладнані корпусами із скла, кераміки чи металу, тобто з більш преміальних, відповідно і дорогих матеріалів, тоді як бюджетні та середньобюджетні пристрої в більшості випадків виконані із пластику. Одразу хочемо відмітити, що навіть використання пластику не впливає на зовнішній вигляд, оскільки велика кількість моделей виглядають не гірше від флагманських.

Продовжуючи відмінності в плані зовнішнього вигляду, то флагманські смартфони досить часто отримують високий рівень захисту від вологи та пилу, що значно продовжує термін використання смартфона.
Ще одна головна відмінність стосується продуктивності. Флагманські смартфони отримують більш потужні процесори, відповідно надалі їхня робота є більш швидкою, тощо.

І остання виділена нами відмінність – це зарядка, а саме як її швидкість, так і можливості безпровідної зарядки. Флагманські смартфони отримують як підтримку справді потужної швидкої зарядки, так і можливість бездротової зарядки, що в стандартних смартфонах зустріти можна на одиницях.

Як бачите, флагманські смартфони відрізняються від стандартних не лише назвою, чи ціною. А ціна якраз і формується на основі використання як преміальних матеріалів для корпусу, так і відповідної начинки з технічної сторони, та й додатковим функціоналом. Все це разом і формує категорію флагманських смартфонів.

Також нещодавно було названо найпопулярніші серед українців флагманські смартфони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version